Domovská stránka > C > Co Je To Rar Soubor?

Co je to RAR soubor?

RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.

Přečtěte si více

Jak otevřít RAR bez instalace?

Pokud kvůli tomu nechcete instalovat do počítače nějaký komplexní program pro archivaci, vystačí vám minimalistický UnRar. Slouží čistě k rozbalování archivů RAR, neinstaluje se a ovládá příkazovým řádkem. Je k dispozici pro řadu běžných i méně běžných operačních systémů. Jak si Zazipovat soubor? Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Když to vezmeme v úvahu, jak odeslat zip soubor?

Klikněte pravým tlačítkem myši prezentace a vyberte Odeslat > (ZIP) zkomprimovanou složku. Windows vytvoří nový soubor zip a zobrazí se stejným názvem jako soubor PowerPoint. Komprimovaná soubor odešlete určeného příjemce, který můžete pak rozbalte soubor tak, že na ni kliknete. Můžete se také zeptat, jak zazipovat složku s heslem? Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

A další otázka, v čem otevřít soubor pŠt?

souborupstotevřít

Otevření Datový soubor Outlooku (PST)

  1. Vyberte Soubor > Otevřít & exportovat >otevřít Outlook datový soubor.
  2. Vyberte Datový soubor Outlooku (PST) a pak vyberte Otevřít.
Jak otevřít ZIP v počítači?

ZIP jejím prostřednictvím otevřete následovně:
  1. V dolní liště klikněte na položku „Procházet“.
  2. Najděte ZIP soubor a klikněte na něj.
  3. Zobrazí se vám obsah archívu.
  4. Klikněte na tlačítko „Rozbalit“.
  5. Potvrďte kliknutím na tlačítko „Hotovo“.

Co mám dělat pokud občas potřebuji otevřít soubor v jiném programu?

Pokud chceme občas otevřít soubor v jiném programu, než v jakém se nám otevírá běžně, můžeme to udělat tak, že klikneme na něj pravý tlačítkem a z nabídky vybereme Otevřít v programu. Nebo si spustíme program, ve kterém si jej otevřeme přes Soubor - Otevřít. Tak kde stáhnout rar? Souhrnné informace o WinRAR

  1. Licence. Omezená: Shareware – 40 dní
  2. Verze programu. 6.10 beta.
  3. Autor. RARSoft.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.rarlab.com.
  6. Velikost souboru. 3,57 MB.
  7. Operační systém. Windows 7,
  8. Jazyk. Čeština.

Jak otevřít RAR na iPhone?

Pokud Mac nemáte a k práci využíváte iPhone či iPad a nativní aplikaci Soubory, tak zde otevřete pouze formát ZIP. Pro rozbalení archivu ve formátu RAR v iOS či iPadOS je nutné využít speciální aplikaci – doporučit můžeme iZip, který stáhnete zdarma v App Storu pomocí tohoto odkazu.

By Madox Cabal

Jak otevřít zadní kryt telefonu? :: Jak správně otevřít ZIP soubor?
Užitečné odkazy