Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor V Rar?

Jak otevřít soubor v RAR?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

Přečtěte si více

Také, jak velký soubor lze poslat přes whatsapp?

Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty. Podle toho, jak velke videa lze poslat přes messenger? Soubor o velikosti až 25 MB můžete druhému odeslat i přes Facebook Messenger. Co ale dělat, pokud chce poslat soubor mnohem větší velikosti? Využijte WhatsApp nebo Skype. Přes WhatsApp můžete druhému zaslat soubor o velikosti až 100 MB.

Jak poslat velke fotky?

Využít můžete i libovolný cloud, já používám Dropbox Plus o velikosti 2TB. Skvělá věc i pro všeobecné zálohování dat. Jednoduše zde vytvoříte novou složku, nahrajete fotky, vygenerujete si kód pro přístup do této složky, nebo ke konkrétní fotce a tento kód komukoliv pošlete. Pokud jde o to, jak na úschovnu? Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Jak poslat balík přes poštu?

Jak na to v aplikaci Poslat zásilku?

  1. Vyplňte údaje k odesílateli a adresátovi. Vyplňte adresy a kontaktní údaje k příjemci i odesílateli balíku na www.poslatzasilku.cz.
  2. Zvolte způsob podání, můžete zadat dobírku.
  3. Zkontrolujte rekapitulaci.
  4. Vytiskněte si adresní štítek.
  5. Nemáte tiskárnu?
  6. Přineste balík na poštu.
Jak odeslat balík zásilkovna? Jak to funguje

V aplikaci Zásilkovna jednoduše klikněte na Odeslat zásilku. Vyplňte kontaktní údaje příjemce. Vyberte cílové výdejní místo, případně uveďte adresu. Zadejte doplňkové služby - a to je vše.

Jak poslat složku fotek?

Fotky si vyber, nakopci do nejake slozky. Na slozku klikni pravym a dej Odeslat a v podnabidce vyber Komprimovana blablabla (ZIP). Vytvori te to jeden soubor, kterej se bude jmenovat podobne tak ja slozka s fotkama. Pokud bude mala, muzes to trapit tim mailem. Také, jak nahrát složku do emailu? Připojení souboru ke zprávě

  1. V nabídce Soubor klikněte na Nový a potom klikněte na Poštovní zpráva.
  2. Na kartě Zpráva ve skupině Zahrnout klikněte na Připojit soubor.
  3. V dialogovém okně Vložit soubor vyhledejte a zvolte soubor, který chcete připojit, a potom klikněte na Vložit.

Jak Zazipovat složku s heslem?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

By Perice

Jak poslat pozici? :: Jak poslat e mailem velký soubor?
Užitečné odkazy