Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor Rar Online?

Jak otevřít soubor RAR online?

Open RAR online – otevření souboru RAR online

Můžete použít jakýkoli moderní prohlížeč, například Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Opera nebo Safari. Není třeba instalovat software jako WinRAR. Co znamená rozbalit soubory RAR? Slovo rozbalit v tomto případě znamená otevřít.

Přečtěte si více

Jak se otevírá soubor ZIP?

Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Pokud chcete rozzipovat jeden soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete. Jak otevřít soubor RAR v mobilu? Zkomprimované soubory

Jedna z nejlepších aplikací na Androidu je B1 Archiver, který dokáže otevřít, ZIP, RAR, B1, jakož i 34 jiných formátů, včetně APK souborů. Alternativou je aplikace RAR, za kterou stojí autoři známého programu WINRAR.

Jak komprimovat soubory v RAR?

WinRAR – Pravým tlačítkem klikněte na soubor či složku, kterou chcete komprimovat, a zvolte položku "Přidat do archivu" s logem programu WinRAR. Pamatujte, že se zvýšením úrovně komprese výrazně vzroste i doba, kterou komprimace zabere. Jak se Zipuje soubor? Označíme soubory, které chceme vložit do ZIP archivu a pravým tlačítkem otevřeme nabídku možností, kde vybereme „Odeslat \ Komprimovat složka (metoda ZIP)“. Vybrané soubory jsou vloženy do nového souboru s připonou ZIP.

Lidé se také ptají, jak stáhnout zazipovaný soubor?

Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo. Jak Převest do PDF? Export do PDF

  1. Vytvořte, nebo si otevřete dokument ve formátu Microsoft Word, který chcete převést do PDF.
  2. Klikněte na záložku „soubor“
  3. Z nabídky vyberte možnost „Exportovat“ a klikněte na Vytvořit soubor PDF/XPS.
  4. Následně ještě můžete vybrat upřesňující možnosti dokumentu.
  5. A máte hotovo.

Jak Predelat do PDF?

Online převod do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte dokument, který chcete převést do PDF. Adobe Acrobat během chvilky dokument převede do PDF. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Jak predelat na PDF? Klikněte na tlačítko Uložit.

  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Uložit jako.
  3. Do pole Název souboru zadejte název souboru, pokud jste tak již neučinili.
  4. V rozevíracím seznamu Uložit jako typ klikněte na položku Dokument PDF.

Lidé se také ptají, jak vytvořit samorozbalovací archiv?

V grafickém rozhraní WinRARu lze buď zvolit položku "Vytvořit SFX archiv" v dialogu Jméno a parametry archivu, pokud vytváříte nový archiv, nebo otevřít existující archiv a stisknout tlačítko "SFX" v nástrojové liště.

By Lesser

Jak najít soubor ve Windows 10? :: Jak otevřít soubor ve formátu RAR?
Užitečné odkazy