Domovská stránka > J > Jak Otevrit Soubor Rar Ve Windows 10?

Jak otevrit soubor RAR ve Windows 10?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

Přečtěte si více

Jak otevřít RAR bez instalace?

Pokud kvůli tomu nechcete instalovat do počítače nějaký komplexní program pro archivaci, vystačí vám minimalistický UnRar. Slouží čistě k rozbalování archivů RAR, neinstaluje se a ovládá příkazovým řádkem. Je k dispozici pro řadu běžných i méně běžných operačních systémů. Jak převést soubor RAR do MP3? Než se dostaneme příliš daleko do převodu RAR, měli bychom si vyjasnit něco důležitého: nemůžete převést ze souboru RAR do nezipovaného formátu. Strávte mnoho času hledáním souborů RAR a uvidíte návrhy vyhledávání jako „Převaděč RAR na MP3“ nebo „Převaděč RAR na PDF“ žádný z nich ve skutečnosti neexistuje!

Jak převést soubor do formátu PDF?

Online převod do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte dokument, který chcete převést do PDF. Adobe Acrobat během chvilky dokument převede do PDF. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Jak otevrit WinRAR? Na RAR soubor klepněte pravým tlačítkem myši a poté vyberte jednu z níže uvedených možností. Otevřít ve WinRARu: otevře archiv v programu WinRAR. Extrahovat soubory…: extrahování souborů v archivu s možností zvolení cílové složky, kam se mají soubory extrahovat.

Jak extrahovat RAR Soubory?

Pro rozbalení souborů . rar je nejlepší software WinRAR. Po instalaci tohoto software nalistujte daný soubor zabalený ve formátu . rar a klikněte na něj pravým tlačítkem myši, poté se rozbalí menu, kde zvolte "Extract Here" pro rozbalení do stejné složky, nebo "Extract files" a zadejte cílovou složku. Jak otevřít soubor ve formátu RAR? Nejlepší programy pro otevření RAR

  1. WinRAR. Místo jedničky mezi programy pro extrahování RAR souborů celkem pochopitelně zaujímá program WinRAR.
  2. WinZip.
  3. 7-Zip.
  4. PeaZip.
  5. Bandizip.
  6. Ultimate ZIP Cracker.

Tak proč mi nejde otevřít rar?

Archiv rar může být poškozený (nedotažený), stejný problém může být s instalací WinRARu. Soubor ve formátu . rar se ti sám neotevře, i když máš nainstalovaný WinRaR. Ten soubor musíš otevřít pomocí právě toho programu WinRar, otevři si ho, označ to, co chceš rozbalit atd. Když to vezmeme v úvahu, jak udělat ze souborů rar? Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:

  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive…“.

Jak otevřít RAR soubor online?

Open RAR online – otevření souboru RAR online

Můžete použít jakýkoli moderní prohlížeč, například Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Opera nebo Safari. Není třeba instalovat software jako WinRAR. Co znamená rozbalit soubory RAR? Slovo rozbalit v tomto případě znamená otevřít.

By Dahlia Weter

Jak z RAR udělat ZIP? :: Jak Spustit soubor v PowerShell?
Užitečné odkazy