Domovská stránka > J > Jak Otevřít Zadní Kryt Telefonu?

Jak otevřít zadní kryt telefonu?

Budete se muset vybavit buď nahřívací sadou, která lepidlo roztaví, nebo horkovzdušnou pistolí, případně fénem. A po několika sekundách / minutách zahřívání, kdy se lepidlo uvolní, budete moct kryt otevřít pomocí malého plochého šroubováku nebo třeba i kytarovým trsátkem.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak otevřít telefon samsung?

1. Otevřete zadní kryt: Otočte telefon zadní stranou k sobě. Uchopte zadní kryt telefonu z levé strany a nadzvedněte jej. Také, jak otevrit kryt sim? Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.

Můžete se také zeptat, jak sundat kryt xiaomi redmi note 8?

Barevné kryty mají v pravém spodním rohu výřez pro páčidlo. Obvykle používám plochý šroubovák, co mám na noži. Jak otevřít Aligator s6000? Text návodu: zasuňte nehet do štěrbiny pod krytem baterie na zadní straně telefonu a opatrně kryt tahem sejměte.

Jak se otevírá Huawei?

1. Otevřete zadní kryt: Otočte telefon zadní stranou k sobě. Uchopte zadní kryt telefonu z levé strany a nadzvedněte jej. Jak vložit SD kartu do mobilu Samsung? Jak nainstalovat, vyjmout a naformátovat paměťovou kartu na smartphonu Galaxy

  1. Zasunutím kolíčku na vysunutí do otvoru v přihrádce tuto přihrádku uvolníte.
  2. Vysuňte přihrádku jemně ze slotu na přihrádku.
  3. Vložte paměťovou kartu do přihrádky tak, aby zlaté kontakty směřovaly dolů a odpovídaly tvaru přihrádky.

Jak vyndat baterii že Samsung J5?

Vypněte Samsung Galaxy J5 2017 a vyjměte SIM kartu. Zahřejte zadní skořápku s vysoušečem vlasů, aby změkčilo lepidlo, které drží zadní kryt mobilního telefonu. Jakmile je horko, nalepte přísavku ve spodní části zadního krytu telefonu. Pak, sloupněte a jemně odstraňte skořápku pomocí špachtle. Jak vytahnout SIM z mobilu? Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na straně telefonu. Vysuňte pouzdro SIM karty z telefonu. Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra SIM karty. Vložte SIM kartu do pouzdra SIM karty.

Jak sundat kryt z telefonu?

Ukazováky na spodní přední hranu MT a palce na horní stranu ( mačkat jakoby dolů ) a protisměrně otevřít. Po "nácviku" jde otevírat snadno.

By Poyssick

Jak vyndat SIM kartu z telefonu? :: Co je to RAR soubor?
Užitečné odkazy