Domovská stránka > J > Jak Správně Otevřít Zip Soubor?

Jak správně otevřít ZIP soubor?

Rozbalení souborů

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.
  8. Klepněte na Hotovo.

Přečtěte si více

Jak otevřít soubor ZIP s heslem?

Chcete-li získat přístup k souborům ze souboru ZIP chráněného heslem, otevřete soubor ZIP pomocí 7-Zip. Můžete vidět všechny soubory a složky v zip souboru. Když se pokusíte otevřít nebo extrahovat soubory, 7-Zip požádá o heslo. Zadejte heslo a soubor nebo složka bude extrahována. Jak otevřít soubor ve formátů RAR? Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

Co je to ZIP soubor?

ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat. Jak otevřít archiv? Na archiv jednoduše kliknete dvojklikem (otevře se obsah archivu) a v Průzkumníkovi Windows se vám zobrazí obsah složky. Se soubory můžete následně pracovat stejně, jako by šlo o běžnou složku.

Jak na RAR soubor?

Pro rozbalení souborů . rar je nejlepší software WinRAR. Po instalaci tohoto software nalistujte daný soubor zabalený ve formátu . rar a klikněte na něj pravým tlačítkem myši, poté se rozbalí menu, kde zvolte "Extract Here" pro rozbalení do stejné složky, nebo "Extract files" a zadejte cílovou složku. Můžete se také zeptat, jak obejít heslo v pdf? 2Metoda 2 ze 5:Použití Adobe Acrobat (Známé heslo)

  1. Otevřete program Adobe Acrobat.
  2. Klikněte Soubor.
  3. Klikněte na Otevřít.
  4. Dvakrát klikněte na PDF, které chcete otevřít.
  5. Klikněte na ikonu zámku.
  6. Klikněte na Detaily Povolení.
  7. Klikněte na rámeček Způsob zabezpečení.
  8. Vyberte Bez zabezpečení.

Jak zamknout RAR soubor?

Z příkazového řádku zadáte heslo přepínačem -p[heslo], v grafickém rozhraní WinRARu můžete buď stisknout Ctrl+P, zvolit příkaz "Nastavit standardní heslo" z nabídky Soubor nebo kliknout na malou ikonku klíče v levém spodním rohu okna WinRARu. Jak zamknout soubor v počítači? Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data).

Proč mi nejde otevřít RAR?

Archiv rar může být poškozený (nedotažený), stejný problém může být s instalací WinRARu. Soubor ve formátu . rar se ti sám neotevře, i když máš nainstalovaný WinRaR. Ten soubor musíš otevřít pomocí právě toho programu WinRar, otevři si ho, označ to, co chceš rozbalit atd.

By Saltzman

Co je to RAR soubor? :: Jak Spustit Příkazový řádek v BIOSu?
Užitečné odkazy