Domovská stránka > V > V Jaké Aplikaci Otevřít Soubor Rar?

V jaké aplikaci otevřít soubor RAR?

Programy pro otevření souboru RAR

  • WinRAR. Pravděpodobně nejznámější a dost možná nejpoužívanější program pro otevírání RAR souborů.
  • 7-Zip File Manager. Další populární program pro archivaci souborů, který pracuje s příponou .
  • WinZIP.

Přečtěte si více

Jak Zazipovat soubor s heslem?

Jedním z možných řešení je použití programu 7-Zip, který se po instalaci integruje do Průzkumíka. Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat“), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu… Podle toho, jak rozdělit zip na dva soubory? Chcete-li rozdělit složky ZIP pomocí 7-Zip, klikněte pravým tlačítkem na soubor a přejděte na 7-Zip> Extrahovat soubory…. Ve výchozím nastavení program uloží výstupní složku do stejného adresáře jako původní ZIP a pojmenuje jej názvem souboru ZIP. V zobrazeném okně však můžete změnit výstupní umístění a název souboru.

Jak Zazipovat a zmenšit soubor?

Spusťte průzkumník souborů, vyberte složku (adresář), na kterém klikněte pravým tlačítkem myši. Zde zvolte volbu Odeslat a následně zvolte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Pokud jde o to, jak převest do pdf? Export do PDF

  1. Vytvořte, nebo si otevřete dokument ve formátu Microsoft Word, který chcete převést do PDF.
  2. Klikněte na záložku „soubor“
  3. Z nabídky vyberte možnost „Exportovat“ a klikněte na Vytvořit soubor PDF/XPS.
  4. Následně ještě můžete vybrat upřesňující možnosti dokumentu.
  5. A máte hotovo.

Jak Predelat do PDF?

Online převod do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte dokument, který chcete převést do PDF. Adobe Acrobat během chvilky dokument převede do PDF. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Můžete se také zeptat, jak predelat na pdf? Klikněte na tlačítko Uložit.

  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Uložit jako.
  3. Do pole Název souboru zadejte název souboru, pokud jste tak již neučinili.
  4. V rozevíracím seznamu Uložit jako typ klikněte na položku Dokument PDF.

Podle toho, jak poslat něco přes úschovnu?

Úschovna. K odeslání stačí vyplnit adresu odesílatele, zvolit jeden nebo více souborů, zadat e-maily příjemců a případně napsat krátkou zprávu. Adresáti budou po nahrání souborů vyzváni k vyzvednutí zásilky, ke kterému mohou použít buď přímý odkaz, nebo unikátní kód. Jak poslat na email velký soubor? Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Jak velký objem dat lze poslat emailem?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

By Duane Bereznak

Co je firmware v PC? :: Jak otevřít ZIP soubor?
Užitečné odkazy