Domovská stránka > J > Jak Převést Soubor Z Rar Do Pdf?

Jak převést soubor z RAR do PDF?

Jak převést RAR k PDF

  1. Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod RAR k PDF.
  2. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor RAR nebo přetáhněte soubor RAR něj.
  3. Klikněte na tlačítko Převést.
  4. Odkaz na stahování souborů výsledků bude k dispozici okamžitě po převodu.

Přečtěte si více

Jak převést soubor do RAR?

Nejrychlejší a nejúčinnější metodou pro převod RAR na ZIP nebo jiného běžného formátu archivu je bezplatný převaděč souborů, který podporuje převody RAR, jako je Zamzar nebo FileZigZag. Tyto dva převaděče RAR jsou online služby, což znamená, že stačí nahrát soubor RAR na web a poté stáhnout převedený soubor. Co je to RAR soubor? RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.

A další otázka, proč mi nejde otevřít rar?

Archiv rar může být poškozený (nedotažený), stejný problém může být s instalací WinRARu. Soubor ve formátu . rar se ti sám neotevře, i když máš nainstalovaný WinRaR. Ten soubor musíš otevřít pomocí právě toho programu WinRar, otevři si ho, označ to, co chceš rozbalit atd. Jak změnit RAR na ZIP? ❓ Jak mohu převést RAR na ZIP? Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor RAR nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést“. Po dokončení konverze RAR na ZIP můžete stáhnout soubor ZIP.

Jak převést soubor do formátu PDF?

Online převod do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte dokument, který chcete převést do PDF. Adobe Acrobat během chvilky dokument převede do PDF. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Jak změnit typ souboru na PDF? Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte soubor RTF, TXT, DOCX nebo DOC, který chcete převést do PDF. Acrobat během chvilky soubor automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.

Jak otevřít soubor RAR v mobilu?

Zkomprimované soubory

Jedna z nejlepších aplikací na Androidu je B1 Archiver, který dokáže otevřít, ZIP, RAR, B1, jakož i 34 jiných formátů, včetně APK souborů. Alternativou je aplikace RAR, za kterou stojí autoři známého programu WINRAR.
Když to vezmeme v úvahu, kde stáhnout rar? Souhrnné informace o WinRAR

  1. Licence. Omezená: Shareware – 40 dní
  2. Verze programu. 6.10 beta.
  3. Autor. RARSoft.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.rarlab.com.
  6. Velikost souboru. 3,57 MB.
  7. Operační systém. Windows 7,
  8. Jazyk. Čeština.

Jak extrahovat Soubory?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

By Peirce

Jak pracovat s Winrarem? :: Jak poškodit soubor?
Užitečné odkazy