Domovská stránka > J > Jak Zjistit Teplotu Cpu Macbook?

Jak zjistit teplotu CPU MacBook?

Pro Mac je k dispozici slušný výběr aplikací pro monitorování teploty a systémových údajů. Můžete začít třeba u Macs Fan Control.

Přečtěte si více

Jak zabránit přehřívání Macbooku?

Pokud se nechcete přemisťovat, tak se snažte v pokoji neustále větrat, aby se mohl teplý vzduch obměnit. Tohle samozřejmě nelze využít v letních dnech, kdy je teplota venku často vyšší, než v domě či pokoji. Snažte se tedy s MacBookem pracovat v chladném prostředí. Když to vezmeme v úvahu, jak chladit macbook? Využijte podstavec

Abyste Macu co možná nejvíce ulevili, můžete využít podstavce. Pokud MacBook zvednete nad povrch stolu do vzduchu, tak se mu bude do průduchů dostávat více ochlazeného vzduchu. Tímto způsobem bude schopný lépe chladit hardwarové komponenty a také hlavně samotné tělo.

Podle toho, proč se zahřívá mac?

Hluk ventilátorů

Hluk proudícího vzduchu je normální součástí procesu chlazení. Na aktivitu ventilátorů má vliv i teplota v okolí zařízení. Pokud je okolní teplota vysoká, zapínají se ventilátory dřív a točí se rychleji. Přečtěte si další informace o provozních teplotách notebooků Apple.
Jak cistit Display Mac? Tvrdé, neporézní povrchy produktů Apple, jako například displej, klávesnici nebo jiné vnější povrchy, můžete jemně otřít ubrouskem napuštěným 70% izopropylalkoholem, 75% etylalkoholem nebo dezinfekčními ubrousky Clorox. Nepoužívejte prostředky obsahující bělidlo nebo peroxid vodíku.

Co dělat když hučí MacBook?

Samotné resetování SMC je velice jednoduchá záležitost a návod v češtině najdete zde. Než se do resetu ovšem pustíte, zkuste několikrát svůj Mac nejprve restartovat a vypnout/zapnout. Na různých fórech jsem se dočetl, že nové nastavení SMC by si měl Mac bez nutnosti resetu „osvojit“ během 24 hodin, ale upřímně… Jak správně čistit monitor? Nejlevnější a nejjednodušší cestou čištění monitoru je použití hadříku z mikrovlákna. Tento jemný kus látky stačí pouze navlhčit vodou a jemně s ním přetřít obrazovku. Dávejte však pozor, abyste hadřík nenamočili příliš – pokud by z něj kapala voda, mohli byste poškodit elektronické součástky v monitoru.

Podle toho, jak vyčistit monitor u notebooku?

Jak vyčistit monitor hadříkem

  1. Monitor vypněte a nechte ho vychladnout.
  2. Odstraňte nejhrubší prach. Odfoukněte ho, nebo před obrazovkou mávejte hadříkem, aby se dostal pryč.
  3. Namočte hadřík do vlažné a čisté vody.
  4. Setřete z monitoru nečistoty.
  5. V případě potřeby hadřík properte vodou a přetřete monitor znovu.
A další otázka, jak vyčistit matný displej? Základem všeho je bezpochyby utěrka z mikrovlákna. Ideálně co nejjemnější. Rozhodně se vyvarujte používání papírových ubrousků, které mohou být hrubší a poškrábou displej. To platí i o novinách, klasických hadrech a podobně.

Jak odmastit obrazovku?

Při otírání obrazovky na ni netlačte. Používejte velmi měkký hadřík z mikrovlákna, namočený ve vlažné, ideálně destilované vodě. Nikdy ho nenahrazujte papírovou utěrkou, toaletním papírem nebo běžným hadříkem. Vždy se do čištění pusťte až ve chvíli, kdy je televize nejen vypnutá, ale i zcela vychladne.

By Alica

Jak vyčistit displej na mobilu? :: Jak volat skrytým číslem Vodafone?
Užitečné odkazy