Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi Macbook Air A Macbook Pro?

Jaký je rozdíl mezi MacBook Air a MacBook Pro?

Zatímco MacBook Air využívá první generaci čipů M1, v MacBooku Pro najdeš vylepšené varianty M1 Pro a M1 Max. Nové MacBooky Pro využívají větší mini LED displej, více portů a kvalitnější 1080p kameru. Pro verze poskytují také větší výdrž baterie.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, kolik stojí mac?

Základní model stojí 30 990 Kč. Za 6000 Kč navíc dostanete 256GB SSD. Ano, čtete správně. Dalších 6000 Kč je za 512GB SSD. Tak jak zobrazit usb na macbooku? Jestliže toto zařízení nelze používat, vypněte počítač a odpojte jej ze zásuvky. Vyčkejte přibližně 1 minutu, poté počítač znovu zapojte do zásuvky a zapněte jej. Jestliže nelze zařízení s portem stále používat, může být třeba počítač opravit. Informace najdete v tématu Jak provádět servis a opravy počítače Mac.

Jak formátovat USB flash disk?

Klikněte pravým tlačítkem na USB flash disk nebo externí paměťové zařízení. V místní nabídce vyberte Formátovat. V rozevíracím seznamu Systém souborů vyberte NTFS. Spusťte formátování výběrem tlačítka Spustit. Jak připojit externí disk? Externí pevný disk (USB úložiště) můžete připojit do portu EXT na zadním panelu systému HDD AUDIO PLAYER. Hudební soubory přenesené z počítače na externí pevný disk lze přehrávat stejně jako hudební soubory uložené na vnitřním pevném disku systému HDD AUDIO PLAYER.

Proč nekupovat iPhone 12?

Výřez, který kazí plnohodnotný zážitek z používání Proč nekupovat iPhone 13? Stále mu chybí spousta funkcí Apple je známý tím, že nepřináší nové technologie jako první ze všech, ale je prvním, kdo je dokáže udělat pořádně a hlavně použitelně.

Proč je iPhone lepší než Android?

Apple má s iOS oproti Androidu obrovskou výhodu a to právě že ovládají jak hardware i software. Apple také vydává pouze telefony ve vyšší cenové kategorii, nebo také ve vyšší střední třídě v případě iPhonu SE 2020. To znamená že iOS a iPhone jdou ruku v ruce a všechny funkce jsou integrované tak jak by měly být. Jak se naucit na MacBooku? Nahrávání spustíte tak, že kliknete na tlačítko Záznam a pak uděláte jednu z těchto akcí:

  1. Kliknutím kamkoli na obrazovku začnete nahrávat celou obrazovku.
  2. Nebo vyberte přetažením oblast, kterou chcete nahrávat, a potom v této oblasti klikněte na tlačítko Spustit záznam.

Jak funguje macOS?

Systém macOS usnadňuje udržování kontaktu s vašimi nejbližšími. Prostřednictvím FaceTimu můžete z libovolného zařízení komukoli zavolat, snadno najít, co s vámi přátelé sdíleli ve Zprávách, nebo nastavit Rodinné sdílení a sdílet nákupy.

By Poock

Jak smazat profilovou fotku na Messengeru? :: Proč si koupit Mac Air?
Užitečné odkazy