Domovská stránka > J > Jak Zjistit Teplotu Procesoru?

Jak zjistit teplotu procesoru?

Pokud byste chtěli získat ještě více podrobností, stiskněte v oznamovacím panelu, který se nachází vpravo na Hlavním panelu Windows, na tlačítko Zobrazit skryté ikony. Zde pak uvidíte údaj o teplotě každého jádra CPU ve vašem počítači.

Přečtěte si více

Jak zahrat notebook?

Z notebooku před akcí vyjměte baterii, připojte ho na nabíječku a zapněte. Displej otevřete a spodní část notebooku s klávesnicí a elektronikou zabalte pod peřinu. LCD musí zůstat venku. Notebook nemá kam odvádět teplo, přehřeje se, možná kvůli tomu i vypne, ale hlavně je šance, že se zapečou studené spoje. Může se také zeptat, jak zahrát pc? Jestli vás to znepokojuje, můžete pořídit dodatečné ventilátory, a rovněž zkontrolujte stav současných ventilátorů a případně je vyčistěte od prachu. Můžete také zvážit přemístění počítače na místo s lepším přístupem vzduchu – když je na uzavřeném místě (např.

Jak ochladit počítač?

www.extremetech.com Optimální konfigurací je nechat počítač nasávat chladný vzduch z přední strany nebo z boku a vyfukovat ho větrákem v horní zadní části. Pokud není okolní teplota vysoká, na výfuk stačí spodní větrák zdroje, ale v těchto vedrech se hodí mít další aktivní odvětrávání ve vrchní části skříně. Ve kterých skříních se PC lépe chladí? Aktivní chlazení

Nejvíce používané ventilátory v počítačích mívají rozměry o hraně 80, 90/92 nebo 120 mm a 550-4000 otáčkách za minutu, dnes jsou preferovány nízkootáčkové ventilátory 700-1500 RPM a větší velikosti.

Lidé se také ptají, jak se starat o vodni chlazení?

EK Water Blocks doporučuje výměnu chladící kapaliny jednou ročně a s výměnou kapaliny provést i výměnu hadic nebo trubic v okruhu. Během údržby není také na škodu zkontrolovat vnitřek chladících bloků, zda neobsahují nějaký sediment nebo jiné nečistoty, které by snižovaly jejich účinnost. Jak rychle zchladit notebook? V boji proti nepříjemnému přehřívání notebooku vám může velmi efektivně pomoci takzvaná chladicí podložka, která vás podobných obtíží s přehříváním přístroje rychle zbaví. Vybírat si přitom můžete jak z kovových podložek, tak z těch plastových.

Jak propojit dva notebooky?

Pokud chcete propojit dva počítače, které nemají přístup ke sdílené síti, můžete použít ethernetový kabel a vytvořit tak přímé spojení mezi ethernetovými porty obou počítačů. Některé počítače vyžadují použití speciálního „přechodového kabelu“. Tento kabel je vedený opačně. Lidé se také ptají, jak připojit notebook k pc aby se choval jako monitor? Aby to fungovalo, budete muset oba stroje připojit ke stejné místní síti Wi-Fi. Pokud si nejste jisti, zda váš notebook nebo tablet se systémem Windows podporuje Miracast, klikněte na tlačítko Start, do vyhledávacího pole zadejte „Promítání“ a poté klikněte na výsledek „Promítání do tohoto počítače“.

Můžete se také zeptat, jaká je normální teplota notebooku?

Za normální teplotu se dají považovat u notebooku hodnoty do 60°C u CPU a základní desky.

By Hunley

Jak zrychlit počítač při startu? :: Proč se počítač zahřívá?
Užitečné odkazy