Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Displej Na Mobilu?

Jak vyčistit displej na mobilu?

Postup čištění displejů

V případě většího znečištění (mastnota) naneste na mikrovláknovou utěrku čistící přípravek (Sidolux Professional čistič na ploché obrazovky s rozprašovačem 200 ml). Krouživými pohyby mikrovláknovou utěrkou odstraňte z displeje nečistoty. Nakonec suchou částí utěrky displej dokonale vyleštěte.

Přečtěte si více

Jak vycistit LCD obrazovku?

Nepoužívejte papírové utěrky a ubrousky, noviny apod. Nepoužívejte při čištění žádné ostré ani kovové předměty. Zvolte jemný hadřík z mikrovlákna a přípravek určený k čištění monitorů a televizních obrazovek dle typu (LED, plazma, LCD), který vlastníte. Nejlépe funguje bezalkoholový čistič s antistatickým efektem. Tak Čím otírat notebook? Čištění šasi laptopu

Do teplé mýdlové vody ponořte utěrku. Poté z utěrky vytlačte většinu vody, tak aby z ní nic nekapalo. Vlhkou utěrkou otřete horní i spodní kryt notebooku. Dávejte si pozor hlavně na chladící otvory.

Jak vyčistit dotykovou obrazovku?

Obrazovku totiž není vhodné čistit, když je zrovna v provozu. Vezměte si ubrousek z mikrovlákna a přejíždějte s ním po celé obrazovce jemnými krouživými pohyby. Tím se odstraní většina všech nečistot. Jestliže nevidíte žádné skvrny nebo šmouhy, práce je hotová. Když to vezmeme v úvahu, jak vyčistit touchpad? Chcete-li vyčistit touchpad a další na dotek citlivé části zařízení, použijte mírně navlhčený měkký hadřík, pokud možno bez vláken. Vhodný je například speciální hadřík na čištění optiky a brýlí, který seženete třeba v obchodě s fotoaparáty. Opatrně s ním zařízení otřete.

A další otázka, jak vyčistit politou klávesnici u notebooku?

Pokud došlo k polití seshora přes klávesnici, otočte notebook klávesnicí dolů a nechte vytéct tekutinu. Notebook poté nespouštějte a vezměte jej do servisního centra (Praha 2 nebo Praha 4) na vyčištění (baterii nechte odpojenou). Dodržením tohoto postupu maximalizujete šanci na záchranu notebooku. Lidé se také ptají, co dělat když se polije notebook? Jakmile zjistíte, že se vám do počítače dostala voda nebo jiná tekutina, nejdůležitější je ho okamžitě vypnout a odpojit od zdroje energie. Nejrychleji ho vypnete podržením vypínacího tlačítka na zhruba pět vteřin. Z notebooku poté odpojte zdroj a vyjměte akumulátor.

Čím Vylestit televizi?

Použijte hadřík z mikrovlákna: jemně jím otřete celý povrch obrazovky a odstraňte všechnu viditelnou špínu a nečistoty.

  1. Nevyvíjejte na obrazovku příliš velký tlak.
  2. K čištění nepoužívejte papírové utěrky, toaletní papír ani látkové hadry.
Jak odstranit vosk z obrazovky? Zkusil bych ocelový kartáč. Skvělé! PouŠtět hloupé děťátko k TVP je opravdu rozumné! Na panelu je fólie, takže rozhodně ne mechanické prostředky, ani agresivní chemikálie.

Jak se zbavit šmouh na televizi?

POSTUP:

  1. Nejprve je nutné televizi vypnout a nechat chvilku vychladnout. Pokud začnete čistit ohřátou obrazovku mokrým hadříkem, zanecháte šmouhy, kterých se těžko zbavuje.
  2. Následně zbavte povrch hrubých nečistot a prachu.
  3. Pak jen stačí vzít speciální ubrousek či houbičku s přípravkem, utřít a je hotovo.

By Milurd Mastrelli

Jak změřit teplotu počítače? :: Jak zjistit teplotu CPU MacBook?
Užitečné odkazy