Domovská stránka > J > Jak Sledovat Teplotu Cpu?

Jak sledovat teplotu CPU?

Program pro měření teploty procesoru CPU Thermometer

CPU thermometer je možno stáhnout bezplatně na. Je to malý prográmek, který je Freeware, tedy zdarma. Po stažení samorozbalovacího archívu spustíte program CPUThermometer.exe a již můžete sledovat teplotu svého CPU.

Přečtěte si více

Jak změřit teplotu CPU?

CPUID HWMonitor (stáhnout)

Tento software nabízí komplexní měření teploty všech komponentů. Je tedy ideálním nástrojem pro měření teploty procesoru a grafické karty. Kromě toho ukazuje i spoustu dalších informací, jako je procento zatížení a napětí komponentů, rychlost větráků apod.
Také, jak zjistit teplotu základní desky? Měření teploty PC se softwarem HWMonitor

Nejpoužívanější software na měření teploty PC, který by neměl chybět v žádném počítači. Zobrazuje jak aktuální, tak minimální a maximální hodnotu. Kromě teploty také zobrazuje vytížení jader, takty či spotřebu. Základní verze HWMonitor je volně dostupná.

Když to vezmeme v úvahu, kolik stupnu má mít procesor?

Teplota od 60 °C do 70 °C: CPU běží bez problémů, ale stává se poněkud teplejším. Pokud má teplota CPU tendenci s časem postupně růst, doporučujeme vyčistit vnitřek počítače, zejména odstranit prach. Teplota od 70 °C do 80 °C: CPU je teplejší než je žádoucí – to ovšem naplatí, pokud se právě pokoušíte o přetaktování. Jak změřit teploty PC? Teplotu procesoru osobního počítače můžete sledovat nástrojem SpeedFan. Tento program umožní i řízení chladiče. Šikovný programSpeedFan, si můžete zdarma stáhnout z internetu. Při nízkém zatížení by se teplota procesoru měla pohybovat mezi 30 a 50 °C.

Jak zjistit stav CPU?

Klikněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte „ Správce úloh ”Nebo jej spusťte stisknutím Ctrl + Shift + Esc. Klikněte na kartu „Výkon“ a vyberte „CPU“. Zde se zobrazí název a rychlost CPU vašeho počítače. Jak zjistit jestli mám teplotu? Normální teplota lidského těla je kolem 36,5°C. Při více než 37°C jde o zvýšenou teplotu, při 38°C jde o horečku. Při rychlém nárůstu teploty se může objevit třesavka až zimnice. Většinou bývá horké celé tělo, končetiny mohou být chladné.

Jak zjistit teplotu disku?

Bez pořizování ničeho můžete zkusit příkaz „acpi -V„, ale pozor, v některých systémech to nebude dávat žádné výstupy. Pro Mac OS najdete potřebné v Jak na MacBooku či Macu monitorovat teplotu procesoru, grafiky, disků a jak ovládat ventilátory. Podle toho, jak zmerit teplotu gpu? Měření teploty grafické karty

Nástroje, jako je GPU-Z, odhalí, jakou má vaše grafická karta aktuální teplotu. Za tímto účelem klikněte na kartu "Sensors". Grafické karty neuvádějí maximální hodnotu, tu je třeba vyhledat ve specifikacích konkrétního modelu.

Lidé se také ptají, jak zjistit informace o základní desce?

Stačí stisknout kombinaci [Windows] + [R] a zadat příkaz »cmd«. Otevře se okno příkazového řádku systému Windows. Do příkazového řádku zadejte příkaz »wmic baseboard get product, manufacturer, version, serialnumber« a stiskněte klávesu [Enter].

By Accalia Lindahl

Jak změřit teplotu grafické karty? :: Jak zapojit Smart TV?
Užitečné odkazy