Domovská stránka > J > Jak Si Vyfotit Displej?

Jak si vyfotit displej?

Pořízení snímku obrazovky

  1. Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti.
  2. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.
  3. Pokud ani jedna možnost nefunguje, přejděte na web podpory výrobce telefonu, kde najdete nápovědu.

Přečtěte si více

Jak vyfotit snímek obrazovky?

Pokud jsou pod obrazovkou fyzické klávesy, můžete pořídit snímek obrazovky telefonu tak, že podržíte tlačítko Domů ve spodní části zařízení a zároveň zamykací (napájecí) tlačítko. Tlačítko napájení je zpravidla na boku smartphonu. Obě tlačítka stačí podržet po dobu dvou sekund. Pokud jde o to, jak udělat snímek obrazovky na mobilu? Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Lidé se také ptají, jak si ofotit stránku?

Stačí před stiskem klávesy PrintScrn podržet tlačítko levý ALT (hned vedle mezerníku nalevo). Systém zachytí pouze část obrazovky s aktuálně vybraným oknem. Nebudete mít na printscreenu zbytečně Start lištu, jiné programy apod. Někdy je tento způsob žádoucí, jindy se vyplatí celý snímek obrazovky. Můžete se také zeptat, jak udělat screen na snapchat? Jak pořídit snímek obrazovky na Snapchatu, aniž by to věděli? (Android a iOS)

  1. Přejděte do Nastavení a najděte možnost Control Center.
  2. Klepněte na něj a vyberte možnost Přizpůsobit ovládací prvky.
  3. Poté stačí přidat možnost záznamu obrazovky a máte hotovo.

Jak nahrat obrazovku?

Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky. Proces nahrávání se zobrazuje prostřednictvím malého panelu na obrazovce. Jak udělat snímek obrazovky na počítači? V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Jak sejmout na obrazovce?

Málo známý trojhmat: Win + Shift + S

Celkem elegantně řeší přesně to, co většina lidí od snímku obrazovky očekává. Sejmout, oříznout, zkopírovat to schránky. Stačí k tomu stisknout trojhmat: Win + Shift + S. Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout.
Podle toho, jak vyfotit obrazovku na mobilu xiaomi? Dobrý den, snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu.

Jak pořídit snímek obrazovky Android?

Obecný způsob, jak udělat snímek obrazovky

Přinejmenším jeden by měl fungovat na každém telefonu či tabletu s Androidem: Stiskněte současně hardwarové tlačítka pro vypnutí/zapnutí zařízení a pro snížení hlasitosti.

By Queridas Shumita

Jak udělat screenshot celé stránky Android? :: Jak správně fotit noční oblohu?
Užitečné odkazy