Domovská stránka > J > Jak Vyfotit Část Obrazovky Na Pc?

Jak vyfotit část obrazovky na PC?

Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky. Po stisknutí Win + Shift + S se kurzor myši promění v křížek. Obrazovka ztmavne a vy budete moci křížkem vybrat obdélníkovou oblast přetažením (stisknout levé tlačítko myši, podržet, vybrat pohybem, pustit).

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak se kopíruje plocha na pc?

počítače

Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

  1. Klikněte na okno, které chcete zkopírovat.
  2. Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN.
  3. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.
Jak vystřihnout část obrazovky? Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:
  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Může se také zeptat, jak ofotím obrazovku?

První a zřejmě nejjednodušší alternativou je použití klávesy PrintScreen ve Windows. Toto tlačítko je součástí klávesnice u všech typů Windows a nachází se v pravé sekci nahoře, před číselníkem. Jakmile máte vybraný obraz, který chcete ofotit, postačí jen stisknout Print screen. Podle toho, jak vyfotit celou webovou stránku? Screenshot celé obrazovky

Nejjednodušším způsobem je vytvořit screenshot (printscreen) celé obrazovky. Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku.

Pokud jde o to, kam se uklada vystrizek obrazovky?

Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu). Lidé se také ptají, jak se kopíruje stránka? Umístěte kurzor na začátek stránky, kterou chcete zkopírovat. Klikněte a přetáhněte kurzor do dolní části stránky, kterou chcete zkopírovat. Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+C na klávesnici. Tip: Dalším způsobem, jak zkopírovat zvýrazněný text, je kliknout na Domů > Kopírovat.

Jak vložit výstřižek?

K rychlému použití aplikace Výstřižek a skica lze použít i klávesové zkratky. Stiskneme-li zkratku klávesa Windows + Shift + S, tak se rovnou zobrazí okno se třemi tlačítka v horní části pro provedení výřezu. Může se také zeptat, jak kopírovat text z obrazovky? Klávesová zkratka Ctrl + C slouží pro zkopírování vybraného obsahu. Řada uživatelů by si bez ní práci již nedokázala představit. A právě možnost kopírovat v PC zobrazený text a dále s ním pracovat nám usnadňuje práci.

Podle toho, jak nastavit print screen?

Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

By Zolner Abrahamian

Jak ovládat iPhone se? :: Jak vytvořit soubor VCF?
Užitečné odkazy