Domovská stránka > J > Jak Vyfotit Jen Část Obrazovky?

Jak vyfotit jen část obrazovky?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak ofotit obrazovku?

Pořízení snímku obrazovky

  1. Přejděte na obrazovku, kterou chcete zachytit.
  2. V závislosti na telefonu: Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti.
  3. V levém dolním rohu se nachází náhled snímku obrazovky. Na některých telefonech najdete ikonu snímku obrazovky.
Jak nastavit snímek obrazovky? Kombinace tlačítek

Současně na jednu sekundu stiskněte tlačítko napájení a tlačítko snížení hlasitosti a poté je uvolněte. Uvidíte, že obrazovka problikne, čímže je snímek pořízen. Je možné jej okamžitě sdílet ze zobrazené lišty, která se na displeji zobrazí po úspěšně provedeném snímku (tlačítko zcela vpravo).

Jak sejmout na obrazovce?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky). Jak udělat snímek obrazovky na iphone? Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

Jak udělat snímek obrazovky Xiaomi?

snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu. Pokud jde o to, jak vyfotit celou webovou stránku? Screenshot celé obrazovky

Nejjednodušším způsobem je vytvořit screenshot (printscreen) celé obrazovky. Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku.

A další otázka, jak zaznamenat video z obrazovky?

Jedním z nejlepších řešení pro nahrávání obsahu obrazovky je bezplatný a otevřený software OBS Studio. K jeho výhodám patří fakt, že je dostupný pro zařízení s operačními systémy Windows, macOS i Linux. Jak nahrávat video z obrazovky? Spusťte program/hru, kterou chcete nahrát, a stiskněte kombinaci tlačítek Win + Alt + R (případně manuálně pomocí Win + G a v otevřeném panelu vlevo nahoře bílé kolečko). Záznam se začne nahrávat, po jeho ukončení ho najdete v cílové složce.

Jak udělat výřez z obrazovky?

Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:

  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

By Joelynn

Jak uložit celou webovou stránku jako obrázek? :: Kam se ukládá Print Screen Mac?
Užitečné odkazy