Domovská stránka > J > Jak Udělat Screenshot Celé Stránky Android?

Jak udělat screenshot celé stránky Android?

Po výběru požadované části webové stránky, kterou chcete zachytit, klepněte vpravo dole na fajfku. Poté se otevře editor, ve kterém můžete screenshot ještě upravit. Nakonec stiskněte vpravo nahoře na tlačítko „Další„.

Přečtěte si více

Jak udělat snímek obrazovky na iphone?

Jak pořídit snímek obrazovky na modelech iPhonu s Touch ID a horním tlačítkem

  1. Stiskněte současně horní tlačítko a tlačítko plochy.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura.
Jak kopírovat z obrazovky? obrazovky

Zkopírování jenom obrázku aktivního okna
  1. Klikněte na okno, které chcete zkopírovat.
  2. Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN.
  3. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.

Lidé se také ptají, co je to screenshot?

Počítačový termín snímek obrazovky (z angl. screenshot) popisuje „zmrazení“ a zkopírování aktuální podoby obrazovky (monitoru počítače) a uložení v paměti počítače nebo i následný záznam na pevný disk v podobě grafického obrázku. Jak udělat screen chatu na Snapu? Metoda 6: Zachycení snímku ze sekce Nedávné aplikace

Krok 1Přejděte na Snímek, který chcete na svém smartphonu zachytit podle potřeby. Krok 2Poté můžete stisknout tlačítko nedávné aplikace, které zobrazí všechny naposledy použité aplikace jako miniatury. Krok 3Screenshot chat rychle a zavřete aplikace.

Tak jak si zobrazit snap?

Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst. Podle toho, jak natocit video obrazovky? Nahrávání obrazovky iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky.
  2. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu.
  3. Stiskněte a podržte šedé tlačítko nahrávání

Jak udělat screen video?

Záznam obrazovky

Přitlačte na ikonu nahrávání a klepněte na Mikrofon. Klepněte na Spustit záznam a nechte proběhnout třísekundové odpočítávání. Otevřte Ovládací centrum a klepněte na ikonu nahrávání, nebo klepněte na červený stavový pruh v horní části obrazovky a pak na Stop.
Jak nahrat zaznam obrazovky se zvukem? EZ Screen Recorder

Můžete si vybrat z několika režimů jako nahrávat celou obrazovku, její libovolnou část nebo výřez. Výstupem je oblíbený video formát AVI, a to platí i pro zvuk; ať už z mikrofonu nebo reproduktorů. Samozřejmostí je nabídka celé škály audio kodeků a kvality výsledného obrazu.

Jak udělat snímek obrazovky na notebooku?

Zachycení screenshotu klávesovou zkratkou

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

By Micaela Mohorn

Jak fotit auru? :: Jak si vyfotit displej?
Užitečné odkazy