Domovská stránka > J > Jak Se Dá Vyfotit Obrazovka?

Jak se dá vyfotit obrazovka?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak ukladat chat na snapu?

Zprávu můžete ukládat a neukládat, kolikrát chcete, pokud chat neopustíte. Klepněte na zprávu a nalevo od ní se na dvě nebo dvě sekundy zobrazí štítek „Uloženo“ a zpráva zšedne. Jak nahrávat obrazovku PC se zvukem? Nahrajte obrazovku na Windows 10 zdarma se zvukem pomocí herního pruhu

  1. Chcete-li zahájit nahrávání obrazovky ve Windows 10, stačí stisknout klávesovou zkratku Vyhrát + G .
  2. Jakmile kliknete na tlačítko, hrací lišta začne nahrávat.
  3. V pravém horním rohu můžete vidět postup.

Jak udělat snimek obrazovky Huawei?

Současným stisknutím a podržením tlačítka napájení a tlačítka zeslabení pořídíte snímek obrazovky. A další otázka, jak vložit printscreen do emailu? Přejděte do emailu, otevřete novou zprávu a v těle zprávy stiskněte kombinaci kláves CTRL + V - kopie obrazovky se ze schránky vloží do emailu.

Když to vezmeme v úvahu, jak vytisknout to co je na obrazovce?

obrazovky

Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

  1. Klikněte na okno, které chcete zkopírovat.
  2. Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN.
  3. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.
Jak udělat snímek obrazovky na Samsungu? Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Můžete se také zeptat, jak pořídit snímek obrazovky android?

Obecný způsob, jak udělat snímek obrazovky

Přinejmenším jeden by měl fungovat na každém telefonu či tabletu s Androidem: Stiskněte současně hardwarové tlačítka pro vypnutí/zapnutí zařízení a pro snížení hlasitosti.
Může se také zeptat, jak udělat screenshot celé stránky android? Po výběru požadované části webové stránky, kterou chcete zachytit, klepněte vpravo dole na fajfku. Poté se otevře editor, ve kterém můžete screenshot ještě upravit. Nakonec stiskněte vpravo nahoře na tlačítko „Další„.

Co je to screenshot?

Počítačový termín snímek obrazovky (z angl. screenshot) popisuje „zmrazení“ a zkopírování aktuální podoby obrazovky (monitoru počítače) a uložení v paměti počítače nebo i následný záznam na pevný disk v podobě grafického obrázku. Slovo screenshot můžeme volně přeložit jako „otisk obrazovky“ nebo „snímek obrazovky“.

By Sparrow Novosel

Jak udělat Print Screen celé obrazovky? :: Jak oříznout PrintScreen?
Užitečné odkazy