Domovská stránka > J > Jak Vyfotit Obrazovku Na Mac?

Jak vyfotit obrazovku na Mac?

Jak pořídit snímek obrazovky na Macu

  1. Snímek obrazovky pořídíte současným stisknutím a podržením těchto tří kláves: Shift, Command a 3.
  2. Pokud se v rohu obrazovky objeví miniatura, kliknutím na ni můžete snímek obrazovky dále upravit. Nebo počkejte, až se snímek obrazovky uloží na plochu.

Přečtěte si více

Jak nastavit Trojklik iPhone?

Přejděte do nastavení vašeho iPhonu/iPadu a zapněte funkci Zvětšení. Cesta je Nastavení => Obecné => Zpřístupnění => aktivujte Zvětšení. Na displeji se vám objeví pole se zvětšeným textem, čili funkcí lupy. Poklepejte třemi prsty najednou na displej a zobrazí se vám nabídka s několika možnostmi. Jak zapnout iPhone Poklepanim? V případě, že tuto podmínku splňujete, tak otevřete nativní aplikaci Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o něco níže a rozklikněte kolonku Zpřístupnění. V této sekci poté klepněte na řádek s názvem Dotyk. Nyní je nutné, abyste sjeli úplně dolů, kde rozklikněte možnost Klepnutí na zadní stranu.

Jak ovládat iPhone se?

Boční tlačítko se nachází na opačné straně než tlačítka ovládání hlasitosti. Stisknutím bočního tlačítka iPhone zapnete nebo uspíte, vyvoláte Siri, zaplatíte pomocí Apple Pay nebo provedete některé další akce. Můžete se také zeptat, jak udělat screen chatu na snapu? Metoda 6: Zachycení snímku ze sekce Nedávné aplikace

Krok 1Přejděte na Snímek, který chcete na svém smartphonu zachytit podle potřeby. Krok 2Poté můžete stisknout tlačítko nedávné aplikace, které zobrazí všechny naposledy použité aplikace jako miniatury. Krok 3Screenshot chat rychle a zavřete aplikace.

A další otázka, jak si zobrazit snap?

Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst. Když to vezmeme v úvahu, jak ukladat chat na snapu? Zprávu můžete ukládat a neukládat, kolikrát chcete, pokud chat neopustíte. Klepněte na zprávu a nalevo od ní se na dvě nebo dvě sekundy zobrazí štítek „Uloženo“ a zpráva zšedne.

Také, jak udělat screenshot celé stránky mac?

Je to již nějakou dobu nazpátek, co Apple přidal do operačního systému iOS možnost pro vytvoření snímku obrazovky celé webové stránky. V tomto případě jednoduše stačí, abyste v Safari na webové stránce provedli snímek obrazovky, klepnuli na miniaturu v rohu, a poté výše klepnuli na Celá obrazovka. Jak nastavit Home Button iPhone? Přizpůsobení nabídky AssistiveTouch

  1. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a vyberte AssistiveTouch.
  2. Vyberte Upravit nejvyšší úroveň nabídky a klepnutím na ikonu přiřaďte jinou funkci na její pozici.
  3. Pomocí tlačítek + a - změňte počet tlačítek zobrazených v nabídce.

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit home button na iphone?

Berte v potaz, že v iOS 13 se možnost AssistiveTouch nachází v Nastavení -> Zpřístupnění -> Dotyk. Zde už je poté postup stejný, jako je uvedeno výše, tedy rozkliknete možnost AssistiveTouch a funkci pomocí přepínače aktivujete.

By Walsh

Jak Odfotit obrazovku? :: Jak vytisknout obrazovku na PC?
Užitečné odkazy