Domovská stránka > J > Jak Vytisknout Obrazovku Na Pc?

Jak vytisknout obrazovku na PC?

obrazovky

Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

  1. Klikněte na okno, které chcete zkopírovat.
  2. Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN.
  3. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.

Přečtěte si více

Jak udělat Print Screen celé obrazovky?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit. Jak udělat snímek obrazovky na notebooku? Zachycení screenshotu klávesovou zkratkou

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

Podle toho, jak nastavit print screen?

Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí. Jak tisknout přes klavesnici? Stisknutím Alt+F otevřete nabídku Soubor. Stisknutím T zvolíte příkaz Tisk. Funguje to i v dialogových oknech. Když je k možnosti připojené podtržené písmeno, znamená to, že ji můžete vybrat stisknutím klávesy Alt a daného písmene.

Jak vytisknout část obrazovky?

Postup je následující:

  1. Ve chvíli, kdy na obrazovce je přesně to, co chcete zachytit, stiskněte klávesu Print Screen. Najdete ji u numerických kláves s číslicemi a většinou je na ní nápis Prt Sc.
  2. Otevřete program Malování.
  3. Stiskněte klávesovou kombinaci Ctrl+V.
  4. Tisk z Malování vyvoláte klávesovou kombinací Ctrl+P.
Také, jak oříznout print screen? Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky. Po stisknutí Win + Shift + S se kurzor myši promění v křížek. Obrazovka ztmavne a vy budete moci křížkem vybrat obdélníkovou oblast přetažením (stisknout levé tlačítko myši, podržet, vybrat pohybem, pustit).

Jak udělat snímek obrazovky Mac?

Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte. Lidé se také ptají, jak udělat print screen webové stránky? Použít standardní klávesu pro zachycení obrazovky PrintScreen (na některých klávesnicích Prt Scr ) a výsledek vložit do grafického editoru a uložit. Klávesovou zkratkou Alt + PrintScreen jde zachytit obsah pouze aktuálního okna. Další šikovný program na tvorbu screenshotů je ShareX.

Jak udělat snímek obrazovky na notebooku HP?

Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.

By Trahern

Jak vyfotit obrazovku na Mac? :: Co je to screenshot?
Užitečné odkazy