Domovská stránka > J > Jak Odfotit Obrazovku?

Jak Odfotit obrazovku?

Stiskněte na klávesnici klávesu Print Screen - často zkracováno jako PrtSc, Prt Scr, Print Scrn, Prt Scn, Prt Sc nebo také Prnt Scrn . Nachází se většinou mezi klávesami F12 a Scroll Lock. U notebooků je někdy také potřeba předem podržet klávesu FN.

Přečtěte si více

Jak si ofotit stránku?

Stiskněte klávesu Print Screen, kterou najdete v horní řadě tlačítek vpravo vedle klávesy F12. Pokud používáte notebook, tak stiskněte současně klávesu FN (vlevo dole vedle Ctrl) a klávesu PRT SCR, kterou najdete na stejné klávese jako Insert. Jak udělat výřez z obrazovky? Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:

  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Jak udělat screen na Snapchat?

Jak pořídit snímek obrazovky na Snapchatu, aniž by to věděli? (Android a iOS)

  1. Přejděte do Nastavení a najděte možnost Control Center.
  2. Klepněte na něj a vyberte možnost Přizpůsobit ovládací prvky.
  3. Poté stačí přidat možnost záznamu obrazovky a máte hotovo.
Podle toho, jak udělat snímek obrazovky xiaomi? snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu.

Jak udělat screenshot na Xiaomi?

Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:

  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).
Také, jak sejmout na obrazovce? Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

Co je to screenshot?

Počítačový termín snímek obrazovky (z angl. screenshot) popisuje „zmrazení“ a zkopírování aktuální podoby obrazovky (monitoru počítače) a uložení v paměti počítače nebo i následný záznam na pevný disk v podobě grafického obrázku. Jak udělat snímek části obrazovky? Zachycení výstřižku nabídky

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Jak udělat Print Screen jen jedné obrazovky?

Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.

By Burck

Jak udělat výstřižek z PDF? :: Jak vyfotit obrazovku na Mac?
Užitečné odkazy