Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Nejde Aktualizovat Iphone?

Co delat kdyz nejde aktualizovat iPhone?

Zařízení s iOS můžete spustit do režimu zotavení a potom ho obnovit pomocí počítače. V těchto situacích možná budete muset obnovit zařízení pomocí režimu zotavení: Počítač nedokáže zařízení rozpoznat nebo hlásí, že se zařízení nachází v režimu zotavení.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat novejsi iOS?

Stáhněte aktualizaci znova

Po načtení poté sjeďte o kus níže k seznamu aplikací a najděte v něm kolonku s názvem iOS 14 a ikonou nastavení. Na tento řádek poté klepněte a nakonec vyberte možnost Smazat aktualizaci a akci potvrďte. Poté zkuste aktualizaci v Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru opět stáhnout.
Kdy vyjde iOS 15? Apple dnes společně s představením nové modelové řady iPhone 13 oznámil termín vydání finální verze operačního systému iOS 15, který přináší celou řadu zajímavých novinek a vylepšení – jejich kompletní seznam najdete v našem starším článku. Aktualizace vyjde v pondělí 20. září okolo 19. hodiny našeho času.

Kdy vyjde nový iOS 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Kdy vyjde iPhone 15? Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata.

Jak stáhnout iOS 13 do Iphone 6?

Po nainstalování profilu a restartu iPhonu přejděte opět do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru. Zde se vám již zobrazí možnost stáhnout iOS 13. Jak nainstalovat iOS 14 na iphone 6? Po restartu přejděte do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru, kde iOS či iPadOS 14 stáhněte, a poté proveďte instalaci.

A další otázka, jak aktualizovat ipad mini 2?

Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu. Klepněte na Nastavení, poté zvolte Obecné a Aktualizace softwaru. Klepněte na Stáhnout a instalovat. Pokud se zobrazí výzva, abyste dočasně odebrali nějaké aplikace, protože iOS potřebuje k aktualizaci víc místa, klepněte na Pokračovat. Jak stáhnout iOS přes data? Návod – Jak povolit stahování aplikací přes mobilní data v iOS 13

  1. Pokud se neobáváte překročení limitu dat, přejděte na položku Nastavení.
  2. Přejeďte dolů a klepněte na položku iTunes a App Store.
  3. Vyhledejte možnost Mobilní data a zvolte Aplikace ke stažení.
  4. Vyberte možnost Vždy povolit.

Jak aktualizovat iPhone přes pocitac?

V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes. Klikněte na volbu Souhrn. Klikněte na tlačítko Ověřit aktualizace. Chcete-li nainstalovat dostupné aktualizace, klikněte na Aktualizovat.

By Malcom Ulberg

Jak aktualizovat Stary iOS? :: Jak nainstalovat iOS 13 na iPhone 5s?
Užitečné odkazy