Co delat kdyz nejde aktualizovat iOS?
Smazání a opětovné stažení aktualizace
Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.
Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iOS?
iOS 14 nejde nainstalovat: 5 tipů co dělat, když iPhone nelze aktualizovat na iOS 14
- Restart zařízení
- Resetujte nastavení sítě
- Zkontrolujte místo v úložišti.
- Stáhněte aktualizaci znova.
- Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
- Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
- Klepněte na Nainstalovat.
Pokud jde o to, jak aktualizovat ios 13 na iphone 5s?
Aktualizace iOS na iPhonu
- Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.
- Zapněte volby Stahovat aktualizace pro iOS a Instalovat aktualizace pro iOS.
Jak zprovoznit iPhone 4?
1.Zadejte PIN kód:
- Stiskněte Odemknout.
- Zadejte PIN kód a stiskněte OK.
- Přejeďte prstem po displeji směrem doprava.
- Pokud je SIM karta odmítnuta:
- Kontaktujte příslušného prodejce nebo operátora.
Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Podle toho, jak aktualizovat starý iphone?
Pokud i vám přišla aktualizace na starší iPhone nebo iPad, stáhnout ji můžete standardně v nastavení telefonu v kolonce Obecné > Aktualizace systému. Apple informuje o tom, že balíček bezpečnostních záplat je vhodný pro všechny uživatele a nemělo by kvůli němu dojít k úbytku výkonu. Co se starým Ipadem? Jestliže vám ale doma leží nějaký starší iPad, tak byste měli vědět, že i ten můžete využít jakožto externí monitor. Starší iPad můžete využít také jakožto externí monitor k vašemu Macu či MacBooku. Stačí jej mít v dosahu, a poté se s ním na Macu spojit pomocí technologie AirPlay. Tímto způsobem je možné využít iPad 6.
Můžete se také zeptat, jak nainstalovat starší verzi aplikace ios?
More videos on YouTube
- Otevřete App Store a pak klepněte na tlačítko Zakoupeno.
- Vyhledejte požadovanou aplikaci.
- Stačí klepnout na tuto ikonu a chvíli počkat.
- Po uplynutí nějaké doby se zobrazí upozornění, že aplikace nelze nainstalovat, protože nefunguje s verzí systému iOS, kterou má vaše zařízení.
Similar articles
- Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iOS?
- Co delat kdyz nejde aktualizovat iPhone?
- Proč nejde aktualizovat iOS?
- Co delat kdyz mi nejde zálohovat iPhone?
- Co delat kdyz mi nejde obrazovka?
- Co dělat když mi nejde Google Play?
- Co dělat když mi nejde Wi-Fi na mobilu?
- Co dělat když nejde vypnout režim letadlo?
- Co dělat když mi nejde zapnout notebook Lenovo?