Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Ios 13 Na Iphone 5S?

Jak nainstalovat iOS 13 na iPhone 5s?

Aktualizace iOS na iPhonu

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.
  2. Zapněte volby Stahovat aktualizace pro iOS a Instalovat aktualizace pro iOS.

Přečtěte si více

A další otázka, jak aktualizovat iphone 5s?

Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu. Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Aktualizace softwaru. Pokud dostanete na výběr ze dvou různých aktualizací, vyberte tu, kterou chcete nainstalovat. Klepněte na Nainstalovat. A další otázka, jak aktualizovat iphone 5 na ios 14? Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru a stáhněte si nejnovější aktualizaci.

Kdy bude dalsi aktualizace iOS?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Jak nainstalovat iOS 13? Jak nainstalovat iOS 13

Jděte do Nastavení – Obecné – Aktualizace softwaru. Tam uvidíte možnost instalace. Stačí ji povolit, zadat kód k zařízení a nechat telefon pracovat. Je možné, že čím dřív aktualizaci provedete, tím bude pomalejší.

Jak si stáhnout iOS 13?

Chcete-li si nový systém stáhnout, přejděte do Nastavení> Obecné> Aktualizace softwaru. Přestože aktualizace by neměla způsobit ztrátu dat, raději vytvořte bezpečnostní zálohu obsahu vašeho iPhonu. Pomocí iTunes můžete vytvořit kompletní bezpečnostní zálohu, kterou uložíte do iCloud nebo do počítače. Pokud jde o to, jak vynutit aktualizací ios? Instalace iOS 15 nebo iPadOS 15

Ujistěte se, že je zařízení zapojené do napájení a připojené k internetu přes Wi-Fi. Pak postupujte takhle: Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru.

Jak prerusit aktualizací iPhonu?

Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci. Jak aktualizovat Stary iOS? Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace. Chcete‑li automatickou aktualizaci vypnout, přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.

Tak jak aktualizovat ios 12.5 5?

Společnost Apple dnes vydala aktualizaci iOS 12.5.5 pro starší iPhony a iPady, na kterých nelze spustit aktuální verzi iOS. Aktualizaci lze stáhnout v aplikaci Nastavení, klepněte na Obecné a vyberte možnost Aktualizace softwaru.

By Izawa Schutze

Co delat kdyz nejde aktualizovat iPhone? :: Jak nainstalovat novejsi iOS?
Užitečné odkazy