Co dělat když mi nejde Google Play?
Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.
A další otázka, jak nainstalovat služby google play?
Krok 1: Zkontrolujte, zda jsou Služby Google Play aktualizované
- V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Nastavení .
- Klepněte na Aplikace a oznámení
- Přejděte dolů a klepněte na Služby Google Play.
- Přejděte dolů a klepněte na Podrobnosti o aplikaci.
- Klepněte na Aktualizovat nebo Nainstalovat.
Většinou po rozbalení stažených souborů budete mít k instalaci jediný soubor s koncovkou iso. Je to vlastně instalační soubor, který duplikuje formát instalačního dvd. K instalaci si tento soubor můžete vypálit na skutečné dvd jako instalační dvd.
Jak si stáhnout hru?
Kde stáhnout hry pro PC?Nejlepší platformy videoher pro PC
- Pára. Steam s největší pravděpodobností již znáte, pokud jste skvělí hráči PC, ale pokud uděláme žebříček nejlepších webů nebo platforem, Steam nemůže chybět, pokud jde o PC.
- Původ.
- bojová síť
- Compucalitv.
- Hry Torrenty.
A další otázka, jak otevřít moje aplikace?
Zkontrolujte, zda je aplikace dostupná pro vaše zařízení
- Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
- Najděte aplikaci, kterou chcete stáhnout, a klepněte na ni.
- Na stránce aplikace je uvedeno, zda je aplikace pro vaše zařízení dostupná. Pokud dostupná není, nelze ji stáhnout.
1. Otevřete zásuvku aplikací ve svém zařízení. To se obvykle provádí klepnutím na ikonu, která připomíná mřížku z teček.
2. V seznamu ikon najděte hledanou aplikaci a klepnutím na ni ji otevřete.
Jak preinstalovat aplikací?
Instalace aplikací nebo programů:
- Krok 1: Dotkněte se položky Play Store na domovské obrazovce.
- Krok 2: Na rozhraní App klepněte na INSTALL .
- Krok 3: Klepněte na tlačítko Přijmout .
- Krok 1: Klepněte na položku Nastavení.
Dalším způsobem instalace souborů APK do počítače je použití programu, jako je Android SDK Tools. Tento program vám umožní přenášet soubory APK z počítače do zařízení se systémem Android. Chcete-li použít tuto metodu, musíte připojit zařízení se systémem Android k počítači pomocí kabelu USB. Po připojení zařízení otevřete program Android SDK Tools a vyberte možnost "Instalovat APK". Vyberte soubor APK, který chcete nainstalovat, a podle pokynů jej nainstalujte do zařízení.
Jak otevřít APK soubor v PC?
Soubor APK můžete v počítači otevřít několika způsoby. Jedním ze způsobů je použití nástroje pro extrakci souborů, jako je 7-Zip nebo WinRAR. Tyto nástroje vám umožní otevřít soubor APK a extrahovat jeho obsah. Dalším způsobem je použití emulátoru systému Android, jako je Bluestacks. Ten vám umožní nainstalovat soubor APK do počítače a spustit jej, jako by to bylo zařízení se systémem Android.
Similar articles
- Co mám dělat když mi nejde Google Play?
- Co delat kdyz mi nejde Obchod Play?
- Proč nejde aktualizovat Google Play?
- Proč mi nejde stahovat z Google Play?
- Proč mi nejde stahovat aplikace z Google Play?
- Co dělat když mi nefunguje Obchod Play?
- Co delat kdyz mi nejde zálohovat iPhone?
- Co delat kdyz mi nejde obrazovka?
- Co dělat když mi nejde Wi-Fi na mobilu?