Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Mi Nejde Aktualizovat Ios?

Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iOS?

Jestliže vám tedy systém píše, že není možné aktualizaci iOS stáhnout, popřípadě že není možné zkontrolovat aktualizace, tak se ujistěte, že jste připojeni ke stabilní a rychlé Wi-Fi. Vyhněte se tedy například veřejným Wi-Fi sítím, například v kavárnách či obchodních centrech.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15?

Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
Lidé se také ptají, jak preinstalovat iphone 6? Instalace přes telefon

Instalaci nové softwarové aktualizace systému iOS provedete přes iPhone v aplikaci Nastavení, kde stačí navštívit sekci Obecné a poté Aktualizace softwaru. V této podsekci následně dostupný update naleznete a následně si jej můžete nainstalovat.

Také, kdy vyjde ios 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Jak stáhnout iOS bez wifi? Aktualizujte systém iOS svého iPhonu pomocí iTunes

Software iTunes umožňuje aktualizovat iPhone bez wifi. Nejprve se musíte ujistit, že jste zálohovali svá data, abyste zajistili, že během procesu aktualizace systému nebude nic ztraceno.

Jak stahovat aplikace na iPhone?

Jak získat aplikace

  1. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch otevřete aplikaci App Store.
  2. Procházejte karty Dnes, Hry, Aplikace nebo Arcade a najděte aplikace, které se vám líbí. Nebo klepněte na kartu Hledat a vyhledejte něco konkrétního.
  3. Klepněte nebo klikněte na cenu nebo na tlačítko Získat.
Také, jak aktualizovat ios 93 5 do 10? Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru.

Pokud jde o to, jak aktualizovat ios 93 6?

Jak je již standardem, aktualizaci si můžete stáhnout v kategorii Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru. Jak dlouho se aktualizuje iOS 14? Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.

Jak aktualizovat iPhone přes Macbook?

Aktualizace zařízení pomocí počítače

  1. Na Macu s macOS Catalina 10.15 otevřete Finder, na Macu s macOS Mojave 10.14 a starším nebo na PC otevřete aplikaci iTunes.
  2. ujistěte se, že je počítač připojený k internetové síti.
  3. skrze patřičný kabel a popřípadě redukci připojte iOS zařízení k počítači a vyhledejte ho v něm.

By Zsolway Stamour

Jak přidat Google Disk na plochu? :: Jak citovat v textu online zdroj?
Užitečné odkazy