Co delat kdyz mi nejde zálohovat iPhone?
Když zálohování na iCloud trvá nečekaně dlouho
- Zkontrolujte, jestli jste připojení k Wi-Fi.
- Zkontrolujte rychlost odesílání dat.
- Nechte zařízení připojené k napájení a Wi-Fi síti po dobu 24 hodin. Když se zálohování ani pak nedokončí, archivujte důležitá data a pak kontaktujte podporu Apple.
Jak usetrit místo na iCloudu?
Začínáme s Fotkami na iCloudu:
- Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie.
- Zapnutí Fotek na iCloudu.
- Zapnutím volby Optimalizovat úložiště iPhonu ušetříte místo v zařízení.
Můžete se také zeptat, jak zrusit placeni icloud?
Nejprve otevřete Předvolby systému a klikněte na „Apple ID“. Poté vyberte na postranním panelu „iCloud“ v nastavení Apple ID a klikněte na „Spravovat“. Na stránce „Upgradovat úložiště iCloud“ klikněte na tlačítko „Možnosti downgradu“ a vyberte „Upravit plán úložiště“. Jak pridat paysafecard na iphone? Jak změnit platební metodu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
- Otevřete aplikaci Nastavení.
- Klepněte na své jméno.
- Klepněte na Platby a doručování. Možná se budete muset přihlásit svým Apple ID.
- Tady můžete udělat pár věcí: Přidání platební metody – klepněte na Přidat způsob platby.
Jak zálohovat iPhone bez iCloud?
Pokud zdravotní data a údaje o aktivitě zálohovat nepotřebujete, můžete si vytvořit nešifrovanou zálohu. Jednoduše klikněte na možnost Zálohovat. Aplikace iTunes slouží nejen k zálohování zařízení do počítače, ale i k přenosu dat z počítače do zařízení. Tak jak zálohovat iphone do cloudu? Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Klepněte na Spravovat úložiště > Zálohy. Klepněte na název zařízení, které používáte. Vypněte aplikace, které nechcete zálohovat.
Jak obnovit iPhone ze zálohy?
Obnovení iPhonu ze zálohy na iCloudu
- Zapněte nový nebo nově vymazaný iPhone.
- Podle online pokynů vyberte jazyk a oblast.
- Klepněte na Nastavit ručně.
- Klepněte na „Obnovit ze zálohy na iCloudu“ a pak postupujte podle pokynů na displeji.
- Přejděte do Nastavení.
- Klepněte na své jméno.
- Klepněte na iCloud. Velikost využitého úložného prostoru na iCloudu je uvedená nahoře.
Jak Zalohovat fotky na iPhone?
Do PC můžete fotky importovat po připojení zařízení k počítači například pomocí aplikace Fotky ve Windows:
- Ujistěte se, že máte na PC nejnovější verzi iTunes.
- Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k PC pomocí USB kabelu.
- Pokud k tomu budete vyzváni, odemkněte své iOS nebo iPadOS zařízení pomocí kódu.
Similar articles
- Co delat kdyz nejde aktualizovat iPhone?
- Co delat kdyz iPhone nejde vypnout?
- Co dělat když se sekne iPhone a nejde vypnout?
- Co dělat když iPhone nejde připojit k počítači?
- Co delat kdyz mi nejde obrazovka?
- Co dělat když mi nejde Google Play?
- Co dělat když mi nejde Wi-Fi na mobilu?
- Co dělat když nejde vypnout režim letadlo?
- Co dělat když mi nejde zapnout notebook Lenovo?