Co dělat když se sekne iPhone a nejde vypnout?
Vypnutí iPhone bez displeje – iPhone 7 a novější modely
Stiskněte a držte zároveň zapínací tlačítko + tlačítko snížení hlasitosti. Tlačítka držte cca 5 sekund. Nedržte tlačítka déle, jinak se iPhone znovu zapne. Pusťte tlačítka.
Co delat s Iphonem kdyz nejde zapnout?
Níže naleznete postupy pro provedení vynuceného restartu: iPhone 8 a novější: Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zesílení hlasitosti. Potom stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti. Nakonec stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Jak restartovat iPhone se 2020? Jak iPhone SE (2020) restartovat
- Stiskněte, a poté pusťte tlačítko pro zvýšení hlasitosti.
- Poté stiskněte a pusťte tlačítko pro snížení hlasitosti.
- Nakonec stačí, abyste podrželi boční zapínací/vypínací tlačítko, dokud nedojde k restartování zařízení.
Jak restartovat iPhone kdyz nejde obrazovka?
Na iPhonu 8 nebo novějším, včetně iPhonu SE (2.generace)
- Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zesílení hlasitosti.
- Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti.
- Podržte boční tlačítko, dokud neuvidíte logo Apple.
- Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon.
Lidé se také ptají, jak vypnout iphone pomocí tlacitek?
Alespoň na 10 sekund podržte současně tlačítka Zapnutí / Vypnutí a tlačítko pro snížení hlasitosti. Následně se zobrazí logo Applu, a telefon se restartuje. Můžete se také zeptat, jak vypnout lupů na iphone? Rychlý přístup k Lupě
Lupu zavřete tak, že na obrazovce přejedete prstem odspodu displeje směrem nahoru. Na iPhonu 8 a starším a na modelech iPadu s tlačítkem plochy stiskněte třikrát tlačítko plochy.
Jak smazat iPhone?
Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
- Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
- Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
- Počkejte, než se zařízení smaže.
Jak se zapina iPhone?
Jak zapnout a vypnout telefon
- Zapněte telefon: Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se nerozsvítí displej.
- Zadejte PIN kód: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje.
- Vypněte telefon: Stiskněte zároveň horní tlačítko hlasitosti a tlačítko Zapnout/Vypnout.
Similar articles
- Co mám dělat když se mi sekne iPhone?
- Co mám dělat když se mi sekne notebook?
- Co delat kdyz iPhone nejde vypnout?
- Co dělat když nejde vypnout režim letadlo?
- Co dělat když mi nejde vypnout počítač?
- Co delat kdyz mi nejde zálohovat iPhone?
- Co delat kdyz nejde aktualizovat iPhone?
- Co dělat když iPhone nejde připojit k počítači?
- Co kdyz mi nejde vypnout iPhone?