Co delat kdyz iPhone nejde vypnout?
Restartování iPhonu
- Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
- Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
- Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.
Co delat kdyz nejde restartovat iPhone?
Třetí rada: Jak restartovat iPhone?
- rychle stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zesílení hlasitosti.
- rychle stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti.
- podržte boční tlačítko (vypnout a zapnout) tak dlouho, dokud se nezobrazí logo Apple.
- Restartujte svůj iPhone nebo iPad.
- Ujistěte se, že je obrazovka čistá, bez špíny nebo kapek vody.
- Odpojte všechny doplňky připojené přes Lightning nebo USB-C.
- Sundejte kryty a chrániče displeje.
Jak se zapina MacBook?
Každý Mac má tlačítko napájení. Na noteboocích s Touch ID stiskněte a podržte Touch ID. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení. Pokud se Mac nyní zapne, ale zastaví se během spouštění na jakékoliv obrazovce, postupujte podle pokynů v článku Když se Mac nespustí úplně. Jak natvrdo vypnout MacBook Air? Postup je následující: váš Mac či MacBook odpojte od napájení (popřípadě vytáhněte baterii). Podržte na 10 sekund zapínací tlačítko a společně se stisknutým tlačítkem Mac či MacBook opět připojte k napájení (popřípadě opět připojte baterii). Zapínací tlačítko držte dalších 10 sekund.
Co delat kdyz se zasekne MacBook?
Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení. Může se také zeptat, jak se vypne ipad? Restartování iPadu
- Podržte horní tlačítko spolu s jedním z tlačítek ovládání hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
- Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
- Zařízení znova zapnete tak, že podržíte horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple.
Jak vypnout i message?
Zrušení registrace iMessage na iPhonu
- Pokud jste z iPhonu přendali SIM kartu do telefonu jiné značky než Apple, vraťte ji zpátky do iPhonu.
- Zkontrolujte, že jste připojeni k mobilní datové síti.
- Klepněte na Nastavení > Zprávy a vypněte iMessage.
Podle toho, jak se dostat do zamčeného iphone?
Jak se dostat do zamčeného iPhone bez ztráty dat
Nechte si do počítače nainstalovat iOS System Recovery a připojte uzamčený iPhone k počítači pomocí kabelu Lightning. Spusťte program a klikněte na „Další nástroje“> „Obnovení systému iOS“; objeví vaše zařízení.
Similar articles
- Co dělat když se sekne iPhone a nejde vypnout?
- Co dělat když nejde vypnout režim letadlo?
- Co dělat když mi nejde vypnout počítač?
- Co delat kdyz mi nejde zálohovat iPhone?
- Co delat kdyz nejde aktualizovat iPhone?
- Co dělat když iPhone nejde připojit k počítači?
- Co kdyz mi nejde vypnout iPhone?
- Jak vypnout iPhone když nejde displej?
- Co delat kdyz mi nejde obrazovka?