Domovská stránka > C > Co Dělat Když Se Vypínají Aplikace?

Co dělat když se vypínají aplikace?

Androiddělá

Krok druhý: vypnutí optimalizace

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Přejděte do Nainstalované aplikace.
  3. Najděte a otevřete příslušnou aplikaci (můžete použít vyhledávání).
  4. Klepněte na Spořič baterie.
  5. Z nabídky zvolte Žádné omezení.

Přečtěte si více

Jak opravit chybu Androidu?

Jak opravit chybu Androidu ve smartphonu

V zobrazeném seznamu vyberte položku »Moje aplikace a hry«, v přehledu vyhledejte a otevřete »Android System WebView«. Protože chybou je postižena poslední aktualizace, můžete nyní zvolit možnost »Odinstalovat aktualizaci« a obnovit původní stav komponenty.
Jak udělat reset telefonu? Stiskněte tlačítko pro zvýšení hlasitosti a tlačítko pro vypnutí současně na 30 sekund nebo dokud se neobjeví kořenová nabídka. Pak vyberte v kořenové nabídce činnost, kterou chcete provést, v tomto případě „Vymazat data/reset na tovární nastavení“.

Tak co delat kdyz si telefon dělá co chce?

v takovém případě bych jako první doporučil provést zálohu dat. Následně udělejte obnovu zařízení do továrního nastavení, čímž telefon dostanete do stavu, jako byste ho právě rozbalil z krabičky. Pokud se jednalo o softwarovou závadu, měl by problém zmizet. Jak často restartovat iPhone? Všeobecně bych vám poté doporučil, abyste iPhone pro správné fungování restartovali alespoň jedenkrát do týdne. Restart lze provést jednoduše vypnutím a opětovným zapnutím, popřípadě stačí přejít do Nastavení -> Obecné, kde sjeďte dolů a klepněte na Vypnout.

Jak restartovat zaseklý telefon?

„Násilný“ restart: Stačí dlouze držet (více než 10 sekund) zapínací tlačítko, čímž dojde k restartu telefonu. Další varianta: Stačí dlouze držet tlačítko napájení + tlačítko hlasitosti dolů nebo nahoru. Jak vypnu mobil? V případě, že chcete telefon vypnout nebo restartovat pouze tradičním způsobem, musíte provést následující: Chcete -li zahájit postup, je třeba na několik sekund stisknout tlačítko „Napájení“ spolu s tlačítkem pro snížení hlasitosti.

Můžete se také zeptat, jak vypnout telefon bez displeje?

Pokud nereaguje displej na dotyk, zkuste tvrdý restart

tvrdým restartem, kdy podržíme buď samotné tlačítko “power” nebo kombinaci tlačítka pro snížení hlasitosti (u některých pro zvýšení hlasitosti) a zapnutí/vypnutí po dobu asi 10 sekund. Všechny operace budou ihned ukončeny a dojde k restartování systému.
Jak vypnout zamknutý telefon? Telefon prostě zamrzl. Dobrý den, zkuste prosím cca 20 sekund podržet tlačítko napájení, případně podržet 20 sekund kombinaci tlačítek napájení a zeslabení.

Můžete se také zeptat, jak dostat telefon z nouzového režimu?

Pokud chcete nouzový režim ukončit, stačí telefon restartovat. Při jeho opětovném spuštění pak nemačkejte ani nedržte žádné tlačítko. Telefon pak nastartuje do systému Android tak, jako obvykle.

By Fredie

Co delat kdyz se telefon Zapina a Vypina? :: Jak přikoupit data T-Mobile?
Užitečné odkazy