Domovská stránka > J > Jak Přikoupit Data T-Mobile?

Jak přikoupit data T-Mobile?

Mám Můj tarif, je možné si jednorázově navýšit data, když je vyčerpám?

  1. V mobilní aplikaci Můj T-Mobile.
  2. SMS zprávou, pro navýšení odešlete SMS ve tvaru DATA 1GB na číslo 4603.
  3. V hlasovém automatu na čísle 4603 v sekci služby a internet, nebo stačí po pozdravu stisknout 523.

Přečtěte si více

Jak zrušit internet v mobilu?

Obecně se dá ale říct, že vypnout internet na mobilu lze v nastavení, v možnosti Bezdrátové připojení k síti – Mobilní sítě. Důležité je, aby data nebyla aktivní. Druhou jednoduchou možností je, že v nastavení změníte přístupový bod (APN) k internetu. Stačí přepsat jeho název a k mobilním datům se už nepřipojíte. Jak zapnout zpomalena data T-Mobile? K oběma „gigovým“ tarifům si můžete zdarma v aplikaci každý měsíc aktivovat službu Pořád online, která vám garantuj, že vám nikdy nedojdou data. Po vyčerpání uvedeného FUP budete mít jen omezenou rychlost natolik, abyste mohli používat messengery nebo si vyhledat spoj v jízdním řádu.

Co delat kdyz mi nefungují data?

Proč mi nejdou data?

  1. Zkuste svůj mobilní telefon restartovat.
  2. Zkontrolujte připojení k síti.
  3. Zkontrolujte, že máte zapnutá data v telefonu.
  4. Nevyčerpali jste svůj datový balíček?
  5. Může se jednat o výpadek datové sítě
  6. Zkuste SIM kartu vložit do jiného telefonu.
  7. Kontaktujte nás.
Jak zprovoznit mobilní data? Vypni data v mobilu

Abyste se dostali na rozšířené možnosti – Mobilní sítě, je třeba podržet prst na tlačítku Data delší dobu. je je více voleb, vás ale bude zajímat odkaz který vidíte na obrázku. Zaškrtnutím mobilní internet povolíte – zapnete, pokud dáte „fajfku“ pryč, pak se internet v telefonu vypne.

Co znamená pripojeno zadny internet?

Jedním z důvodů, proč můžeme být připojeni k síti, ale ne využívat připojení k internetu, je konflikt IP adres naší sítě. V těchto případech je řešením resetovat nastavení sítě tak, aby se karta automaticky překonfigurovala pomocí jiného nastavení IP, které není spojeno s žádným jiným zařízením připojeným k síti. Jak se pripojit k Wi-Fi ve Windows 10? Windows 10

  1. Klikněte na tlačítko Windows -> Nastavení -> Síť a internet .
  2. Vyberte Wi-Fi .
  3. Posuňte Wi-Fi na Zapnuto a zobrazí se seznam dostupných sítí. Klikněte na Připojit. Zakázat/Povolit WiFi.

Jak casto restartovat router?

Doporučuje se nastavit restartování na noc, kdy všichni spí a nemůže se tedy stát, že kvůli automatickému restartování někdo z rodiny přijde o důležitá data, s nimiž právě pracuje. Poslední tip na závěr - kromě restartování se vyplatí zamyslet se i nad umístěním WiFi routeru. Jak obnovit Wi-Fi do továrního nastavení? Prakticky u všech routerů najdete malé tlačítko s označením RESET (návod usnadní hledání). Po jeho stisku lze provést buď krátkým stisknutím restart (odpovídající výše zmíněnému vypnutí/zapnutí) nebo delším podržením tlačítka reset do továrního nastavení.

Co když zapomenu heslo od routeru?

Pokud tedy neznáte heslo k modemu/routeru, vyresetujte ho do základního nastavení – na zadní straně najdete tlačítko Reset, které stačí několik sekund podržet při zapnutém modemu. Rozhodně doporučuje zvolit šifrování (klíč) k wifi pomocí WPA2 (raději nepoužívejte slabší WPA).

By Winston

Co dělat když se vypínají aplikace? :: Proč se mobil nepřipojí k Wi-Fi?
Užitečné odkazy