Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Nefungují Aplikace?

Co delat kdyz nefungují aplikace?

Co dělat, když mi nefunguje mobilní aplikace, jak očekávám?

  1. Zkuste změnit způsob připojení k internetu.
  2. WiFi na veřejné síti nemusí stoprocentně fungovat, záleží na jejím nastavení, které neovlivníme.
  3. Pokud máte mobilní aplikaci uloženou na SD kartě, zkuste si ji přesunout do interního úložiště.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat aplikaci George?

Jak aktualizovat aplikaci pro Android

Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení. Aplikace s dostupnými aktualizacemi mají označení Je k dispozici aktualizace. Klepněte na Aktualizovat.
A další otázka, co delat kdyz mi nejde obchod play? Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.

Jak nainstalovat aktualizaci Xiaomi?

Jak na aktualizace MIUI a Androidu?

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Pokračujte do sekce O telefonu.
  3. Klepněte na obdélník Verze MIUI.
  4. Klepněte na tlačítko Zkontrolovat aktualizace.
  5. Pokud je k dispozici aktualizace MIUI a/nebo Androidu, nabídne vám systém její stažení a následnou instalaci.
Jak spustit aktualizace? Vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizace & zabezpečení > Windows Update .

Proč nefunguje aplikace Lidl Plus?

Na zařízeních, která jsou zcela bez služeb Google (u nás prodávaná zařízení od cca května 2020), prozatím není možné aplikaci Lidl Plus využít. Jak opravit aplikaci? Vyberte Start > Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce. Vyberte ikonuDalší vedle aplikace, kterou chcete opravit. Vyberte odkaz Upřesnit možnosti pod názvem aplikace (některé aplikace tuto možnost nemají). Na stránce, která se otevře, vyberte možnost Opravit, pokud je dostupná.

Co delat kdyz nejde Google?

Restartujte zařízení a zkuste vyhledávání zopakovat. Pokud se můžete připojit k internetu, aktualizujte aplikaci Google na nejnovější verzi. Chcete-li ověřit, zda už se výsledky zobrazují, zkuste vyhledávání zopakovat. Když vymažete mezipaměť aplikace, smažete data uložená v dočasné oblasti paměti zařízení. Jak zaridit George? Poprvé se přihlásíte svým uživatelským jménem (klientským číslem), heslem a zadáním ověřovacího SMS kódu. Pak si zvolíte, jak se budete přihlašovat příště,a to podle toho, co umožní váš telefon: gestem, PINem, otiskem prstu nebo přes FaceID.

Jak ziskat ePIN George?

Nový ePIN si můžete znovu vygenerovat v bankomatech ČS nebo internetovém bankovnictví George. Vygenerováním nového ePINu přestává platit ten původní. Mohu si ePIN měnit podle toho, jaká čísla v něm chci mít? Ne, každý vygenerovaný ePIN je unikátní a nelze jej upravovat.

By Fogarty Badnath

Proč nefunguje George? :: Jak odemknout iPhone hodinkami?
Užitečné odkazy