Co delat kdyz nejde stáhnout aplikace?
Pokud máte problém s aktualizací nebo stahováním aplikací z App Storu na iPhonu, iPadu nebo iPod touch, vyzkoušejte tyto postupy.
- Otevřete App Store a přihlaste se.
- Ruční aktualizace aplikace.
- Zkontrolujte způsob platby.
- Upřednostnění stahování
- Restartujte zařízení
- Kontaktování společnosti Apple.
Také, proč mi nejde spustit google chrome?
Váš telefon či tablet Android možná nemá dostatek paměti, aby mohl stránky načíst, když jsou zároveň spuštěny další aplikace a programy. Postup uvolnění paměti: Zavřete všechny karty kromě té, na které je zobrazena chybová zpráva. Ukončete ostatní spuštěné aplikace a programy. Co je to vymazat cache? V prohlížeči Google Chrome klikněte v pravém horním rohu na tři tečky nad sebou, najeďte kurzorem na volbu Další nástroje a poté na Vymazat údaje o prohlížení. Zaškrtněte volbu Obrázky a soubory v mezipaměti. Nezapomeňte vybrat v horní části v rozevírací roletce Zlikvidovat následující položky možnost Od počátku věků.
Může se také zeptat, co je cache v mobilu?
Stručně řečeno jde o vyhrazený úložný prostor, který ukládá dočasná data. Ta slouží především k tomu, aby se aplikace, prohlížeče a weby mohly rychleji načítat a umožnily uživateli rychlejší a plynulejší prostředí. Navíc dochází ke snížení množství zpracovaných a spotřebovaných dat. Co znamená data uložená v mezipaměti? Dočasné úložiště dat nashromážděných internetovým prohlížečem při procházení webu, včetně prvků z webových stránek, které často navštěvujete. Mezipaměť obsahuje nejrůznější data jako například hesla nebo odpovědi, které jste zadali do online formulářů. Data uložená v mezipaměti můžete kdykoli smazat.
Jak vymazat mezipaměť aplikace?
Přejděte na Nastavení > Aplikace a oznámení > Všechny aplikace . Vyberte aplikaci ze seznamu, poté > Úložiště > Vymazat mezipaměť . Také, jak vymazat všechna data z telefonu? Existuje několik způsobů, jak vymazat všechna data z telefonu. Jedním ze způsobů je obnovení továrního nastavení. Tím se vymažou všechna data v telefonu a obnoví se jeho tovární nastavení. Dalším způsobem je rootnutí telefonu a následné odstranění všech dat ze systémového oddílu. Tím odstraníte všechna data v telefonu, ale neobnovíte jej do továrního nastavení.
Jak vymazat údaje o prohlížení?
Smazání údajů o prohlížení
- Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
- Klepněte na ikonu možností Nastavení.
- Klepněte na Ochrana soukromí Vymazat údaje o prohlížení.
- Vyberte období, například Poslední hodina nebo Od počátku věků.
- Vyberte typy údajů, které chcete odstranit.
- Klepněte na Vymazat data.
Také, co delaji cookies?
Soubory cookie jsou textové soubory, které webový prohlížeč ukládá do počítače uživatele. Slouží k zapamatování informací o uživateli, například jeho preferencí a historie prohlížení. Soubory cookie lze použít ke sledování online aktivit uživatele a k cílení reklamy.
Similar articles
- Proč nejde stáhnout aplikace Zásilkovna?
- Proč mi nejde stáhnout aplikace Zasilkovna?
- Co delat kdyz mi nejde zálohovat iPhone?
- Co delat kdyz mi nejde obrazovka?
- Co dělat když mi nejde Google Play?
- Co dělat když mi nejde Wi-Fi na mobilu?
- Co dělat když nejde vypnout režim letadlo?
- Co dělat když mi nejde zapnout notebook Lenovo?
- Co delat kdyz mi nejde Obchod Play?