Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Mi Nejdou Stahovat Aplikace?

Co delat kdyz mi nejdou stahovat aplikace?

Základní postup odstraňování problémů

  1. Kontrola, zda máte silné připojení Wi-Fi nebo mobilní datové připojení
  2. Zkontrolujte místo v úložišti.
  3. Zkontrolujte aktualizace systému Android.
  4. Zkontrolujte, zda je aplikace dostupná pro vaše zařízení
  5. Odinstalujte aplikaci a pak ji znovu nainstalujte.

Přečtěte si více

Jak funguje App Store?

Jednou z velkých výhod iPhonu je existence jednoho místa, kde najdete všechny aplikace. App Store je tržiště, odkud můžete stahovat bezplatné i placené aplikace. Ty jsou zkontrolované Applem, aby neobsahovali viry nebo škodlivý kód a platba v něm je bezpečná. Také, jak stáhnout aplikaci z us app store? Po přihlášení nového AppleID na Vás vyskočí volba, že je potřeba před prvním nákupem zadat platební údaje. Zde může být kámen úrazu. Pokud si chcete stáhnout bezplatnou aplikaci, bude Vám stačit zvolit jako platební metodu „None“. Nyní pokračujte do AppStoru, vyhledejte si požadovanou aplikaci a stáhněte si ji.

Pokud jde o to, proč nejde nainstalovat whatsapp?

Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.
Jak aktualizovat iOS na starem iPadu? Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.

Jak vypnout heslo na App Store?

Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na své jméno. Klepněte na možnost Média a nákupy. Klepněte na Nastavení hesla a vyberte požadované nastavení. Jak se zaregistrovat na App Store bez karty? Jak vytvořit Apple ID bez kreditní karty v App Storu

  1. Otevřete App Store a klepněte na svůj profilový obrázek .
  2. Klepněte na Vytvořit nové Apple ID.
  3. Zadejte svůj e-mail a heslo a vyberte zemi nebo oblast, která odpovídá fakturační adrese vašeho způsobu platby.

Jak aktualizovat starý iPhone?

Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu. Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Aktualizace softwaru. Pokud dostanete na výběr ze dvou různých aktualizací, vyberte tu, kterou chcete nainstalovat. Klepněte na Nainstalovat. Jak se prihlasit k App Storu? Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Přihlaste se k [zařízení]. Zadejte svoje Apple ID a heslo. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte šestimístný ověřovací kód, odeslaný na vaše důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo, a dokončete přihlášení.

Jak aktivovat App Store?

Pokud pracujete na mobilních datech a App Store se vám nenačítá, tak právě připojení přes mobilní data může dělat neplechu. Nejjednodušší možností pro vyloučení této chyby je, že se připojíte k jakékoliv Wi-Fi síti. Z nějakého důvodu se App Store občas skrze mobilní data jednoduše nepřipojí a musíte využít Wi-Fi.

By Arondell

Jak instalovat aplikace rovnou na SD kartu? :: Jak stahovat aplikace bez App Store?
Užitečné odkazy