Domovská stránka > C > Co Dělat Když Nefunguje Aplikace?

Co dělat když nefunguje aplikace?

Jestliže některá z aplikací instalovaných ve vašem smartphonu nejde spustit nebo při spuštění padá, zkuste nejdříve restartovat telefon. Když to nepomůže, otevřete nabídku »Nastavení | Aplikace | Stažené«, v seznamu vyhledejte problémovou aplikaci a klepněte na tlačítko »Vynutit ukončení«. Pak aplikaci znovu spusťte.

Přečtěte si více

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud nemůžete ve svém zařízení App Store najít, možná máte zapnutou rodičovskou kontrolu. Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit“. App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit. Může se také zeptat, proč nejde google na mobilu? Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat.

Můžete se také zeptat, proč mi nejde spustit google chrome?

Váš telefon či tablet Android možná nemá dostatek paměti, aby mohl stránky načíst, když jsou zároveň spuštěny další aplikace a programy. Postup uvolnění paměti: Zavřete všechny karty kromě té, na které je zobrazena chybová zpráva. Ukončete ostatní spuštěné aplikace a programy. Jak vypnout spuštěné aplikace Android? Použijte Správce aplikací

  1. Otevřete nastavení a klepněte na Aplikace a oznámení.
  2. Využít Zobrazit všechny <#> aplikace a poté vyhledejte problémovou aplikaci, kterou chcete vypnout.
  3. Vyberte aplikaci a vyberte Vynutit Zastavit.
  4. Využít OK or Vynutit Zastavit potvrďte, že chcete zabít spuštěnou aplikaci.

Můžete se také zeptat, jak obnovit aplikace z google play?

Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení“ / „Aplikace“ *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit“, klikněte na ni. Můžete se také zeptat, jak otevřít moje aplikace? Zkontrolujte, zda je aplikace dostupná pro vaše zařízení

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Najděte aplikaci, kterou chcete stáhnout, a klepněte na ni.
  3. Na stránce aplikace je uvedeno, zda je aplikace pro vaše zařízení dostupná. Pokud dostupná není, nelze ji stáhnout.

Když to vezmeme v úvahu, jak vymazat aplikaci?

Odstranění aplikace a jejího konfiguračního profilu

Podržte na aplikaci prst, dokud se její ikona nezačne chvět. Pak ji smažte klepnutím na tlačítko Smazat v levém horním rohu ikony aplikace. Pokud se zobrazí zpráva „Smazáním této aplikace budou též smazány všechny její dokumenty a data“, klepněte na Smazat.
Jak se zbavit programu který nejde odinstalovat? Chcete-li program odinstalovat, spusťte Windows 10 v nouzovém režimu. Pokud nemůžete odinstalovat program Windows 10, může to být proto, že proces odinstalace je narušen procesy třetích stran. Řešením je zavést počítač se systémem Windows 10 do nouzového režimu a poté program v nouzovém režimu odebrat.

Jak stáhnout Obchod Play do Honoru?

Instalace Google Play Storu do zařízení Huawei nebo Honor

Nástroj, který k tomu budete potřebovat, je Chat Partner. Jde o aplikaci, kterou si stáhnete jako verzi APK. Najdete ji na této stránce a po downloadu a následné instalaci ji spusťte.

By Columba

Jak připojit novou síťovou jednotku? :: Proč nejde stahovat z App Store?
Užitečné odkazy