Domovská stránka > J > Jak Mít Na Každé Stránce Jiné Záhlaví?

Jak mít na každé stránce jiné Záhlaví?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak udělat cislovani stránek ve wordu?

Na kartě Vložení klikněte na ikonu Číslo stránky a pak klikněte na Číslo stránky. Vyberte umístění a pak vyberte styl zarovnání. Word automaticky očísluje všechny stránky kromě určených titulových stránek. Pokud chcete změnit styl číslování, vyberte Formát a pak zvolte formátování, které chcete použít. Jak zmensit zápatí? Poklikejte na záhlaví nebo zápatí, které chcete upravit, nebo vyberte Záhlaví nebo zápatía pak vyberte Upravit záhlaví nebo Upravit zápatí.

Co je to Záhlaví a zápatí?

Záhlaví a zápatí jsou oblasti umístěné na horním a dolním okraji každé stránky v dokumentu. Do záhlaví a zápatí můžete vložit text nebo grafiku (obrázek, logo, atp.) nebo pole, např. pole číslo stránky, datum, název souboru, atd. Může se také zeptat, jak rozdělit záhlaví? Přidání konce oddílu

  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > Konce.
  3. Zvolte typ zalomení oddílu, který chcete: Další stránka Konec oddílu spustí nový oddíl na následující stránce. Spojité Konec oddílu spustí nový oddíl na stejné stránce.

Jak posunout Záhlaví?

Do režimu pro úpravu Zápatí a Záhlaví se dostaneme zadáním příkaru z hlavního menu Zobrazit - Záhlaví a Zápatí. Po aktivaci režimu se vám zobrazí i pomocný panel nástrojů, nabízející vložení čísla stránek, datum, čas a další volby. Text a objekty (obrázky), které zde vložíte, je možné změnit pouze v tomto režimu. Jak se dělají odrážky ve Wordu? Na kartě Domů klikněte na ikonku odrážek (číslování), která se nachází v části Odstavec. Nastaví se odrážka, která byla naposledy použita. Napište text, ke kterému chcete dát odrážku, stiskněte klávesu Enter a na dalším řádku se vám automaticky ukáže další odrážka.

Jak se dělají okraje ve Wordu?

Vyberte Rozložení > okraje. Vyberte požadovanou konfiguraci okrajů nebo vyberte Vlastní okraje a definujte si vlastní okraje. Můžete se také zeptat, jak ukončit číslování stránek ve wordu? Odebrání čísel stránek

  1. Přejděte na Vložení > Číslo stránky a zvolte možnost Odebrat čísla stránek.
  2. Pokud není tlačítko Odebrat čísla stránek dostupné nebo pokud se některá čísla stránek stále zobrazují, dvakrát klikněte do záhlaví nebo zápatí, vyberte číslo stránky a stiskněte klávesu Delete.

Jak zrušit zápatí ve Wordu?

Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí a potom na Odebrat záhlaví nebo Odebrat zápatí. Pokud má dokument víc oddílů, opakujte tento postup u každého z nich.

By Johanna

Jak zmenit záhlaví ve Wordu? :: Jak vytvořit widget pro Android?
Užitečné odkazy