Domovská stránka > J > Jak Odstranit Záhlaví Jen Na Jedné Stránce?

Jak odstranit záhlaví jen na jedné stránce?

Můžete také odstranit záhlaví jen z jedné stránky.

  1. Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí a potom na Odebrat záhlaví nebo Odebrat zápatí.
  2. Pokud má dokument víc oddílů, opakujte tento postup u každého z nich.

Přečtěte si více

A další otázka, jak posunout záhlaví?

Do režimu pro úpravu Zápatí a Záhlaví se dostaneme zadáním příkaru z hlavního menu Zobrazit - Záhlaví a Zápatí. Po aktivaci režimu se vám zobrazí i pomocný panel nástrojů, nabízející vložení čísla stránek, datum, čas a další volby. Text a objekty (obrázky), které zde vložíte, je možné změnit pouze v tomto režimu. Jak odstranit záhlaví na druhé straně? Odeberte záhlaví a zápatí z první stránky aktivního dokumentu

  1. Otevřete soubor aplikace Word, přejděte na první stránku, ze které chcete odebrat záhlaví a zápatí, a poté poklepejte na oblast záhlaví do režimu úprav.
  2. Poté zkontrolujte Odlišná první stránka pod Záhlaví zápatí karta, viz screenshot:

Jak změnit záhlaví?

Poklikejte na záhlaví nebo zápatí, které chcete upravit, nebo vyberte Záhlaví nebo zápatía pak vyberte Upravit záhlaví nebo Upravit zápatí. Přidejte nebo změňte text záhlaví nebo zápatí nebo proveďte některý z následujících kroků: Odebrání záhlaví nebo zápatí první stránky Zvolte možnost Jiné na první stránce. Lidé se také ptají, jak rozdělit záhlaví? Přidání konce oddílu

  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > Konce.
  3. Zvolte typ zalomení oddílu, který chcete: Další stránka Konec oddílu spustí nový oddíl na následující stránce. Spojité Konec oddílu spustí nový oddíl na stejné stránce.

A další otázka, jak zrušit propojení záhlaví ve wordu?

Vyberte Rozložení > konce > Další stránka. Poklikejte na záhlaví nebo zápatí na první stránce nového oddílu. Kliknutím na Propojit s předchozím tuto možnost vypněte, a zrušte tak propojení záhlaví nebo zápatí s předchozím oddílem. Jak udělat Záhlaví a zápatí? Přidání standardního nebo přizpůsobeného záhlaví nebo zápatí

Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí. Vyberte si ze seznamu standardních záhlaví nebo zápatí, přejděte na seznam možností Záhlaví nebo Zápatí a vyberte požadované záhlaví nebo zápatí.

Jak změnit řádkování?

Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte Možnosti řádkovánía potom v části Mezery zvolte požadované možnosti. Pokud chcete změnit mezery před nebo za vybranými odstavci, vyberte šipku vedle před nebo za a zadejte požadovanou velikost mezery. Vyberte Nastavit jako výchozí. Lidé se také ptají, jak oddělit záhlaví čarou? Příkaz pro její vložení najdete v kartě »odstavec«, ve starších verzích Wordu pak v nabídce »Formát | Ohraničení a stínování« pod tlačítkem »Vodorovná čára«.

Jak formátovat záhlaví?

Na stavovém řádku klikněte na tlačítko Zobrazení rozložení stránky. Vyberte text záhlaví nebo zápatí, který chcete změnit. Na kartě Domů ve skupině Písmo nastavte možnosti formátování, které chcete použít pro záhlaví nebo zápatí. Až budete hotovi, klikněte na stavovém řádku na tlačítko Normální zobrazení.

By Humphrey Lagitch

Jak zobrazit záhlaví ve Wordu? :: Jak zmenit barvu na PC?
Užitečné odkazy