Domovská stránka > J > Jak Vymazat Jine Soubory?

Jak vymazat jine soubory?

Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.

Přečtěte si více

Jak smazat z Mac jiné?

Kliknutím na „System Junk“ odeberete soubory „Other“. Kliknutím na „Skenovat“ prohledáte nevyžádanou poštu v systému Mac. Po skenování kliknutím na „Zobrazit“ zobrazíte náhled souborů „Jiné“. Zaškrtněte soubory „Další“, které chcete smazat, a klikněte na „Vyčistit“. Může se také zeptat, jak uvolnit místo na macu jiné? Pomocí nástroje správa úložiště můžete uvolnit místo všeobecně, díky smazání cache se poté můžete zbavit kategorie Jiné. Zároveň se při mazání souborů a nepotřebných dat nezapomeňte zaměřit na složku Stahování. Mnoho uživatelů totiž stahuje a stahuje plno dat, která poté nemaže.

Jak získat místo v iPhone?

Pro ruční vymazání dat aplikací postupujte následovně:

  1. Přejdeme do nativní aplikace Nastavení
  2. Otevřeme záložku Obecné
  3. Rozklikneme možnost iPhone: Úložiště
  4. Sjedeme níže, kde se nachází seznam aplikací
  5. Vybereme si aplikaci, u které chceme smazat data.
  6. Klikneme na tlačítko Odložit aplikaci.
Jak uvolnit místo? Postup: Přejděte na Start > Nastavení > Systém > Úložiště > Uvolnit místo teď.

Jak si uvolnit místo v telefonu?

Místouvolnit

Jak na Androidu uvolnit místo

  1. Jděte do menu Nastavení a vyberte položku Úložiště.
  2. Klepněte na možnost Uvolnit místo.
  3. Vyberte položku, kterou chcete vymazat, a klepněte znovu na tlačítko Uvolnit místo.
Jak zmenit uloziste na iPhonu? Jděte ve svém iOS zařízení do nabídky Nastavení. Tam rozklikněte Obecné a následně Úložiště a využití iCloudu. Zde v sekci Úložiště rozjeďte volbu Spravovat úložiště.

Co jsou to Systemova data?

Kmenová data přesahující daný projekt, která se ukládají do úložiště kmenových dat. Tato kmenová data lze měnit prostřednictvím funkce zpracování kmenových dat. Jak uvolnit místo v telefonu Xiaomi? Co pro to musíte udělat? Vstupte do systémového nastavení, otevřete sekci Aplikace, zvolte požadovaný program, kterému chcete „ulevit“, přejděte do sekce Úložiště a klepněte na tlačítko Vymazat mezipaměť.

Podle toho, jak prepnout uloziste na sd kartu xiaomi?

Přejděte do Nastavení aplikace a povolte ukládání na SD kartu. Pokud budete vyzváni, abyste poskytli paměťovou kartu pro aplikaci, je třeba to odsouhlasit. A je to! Odteď by se soubory stažené ze sítě měly automaticky ukládat na paměťovou kartu, aniž by došlo k přetížení vnitřní paměti smartphonu.

By Stewart

Jak odstranit stránkovací soubor? :: Jak odstranit témata?
Užitečné odkazy