Domovská stránka > J > Jak Promazat Jine?

Jak promazat jine?

Promazat paměť přímo v nastavení

Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.

Přečtěte si více

Tak jak se podívat na fotky v icloudu?

Používání Fotek na iCloudu

  1. Otevřete aplikaci Fotky.
  2. Klepnutím na panel Knihovna zobrazíte své fotografie.
  3. Klepnutím na panel Alba zobrazíte Moje alba, Sdílená alba, Lidi a místa, Typy médií a Další alba. Taky si můžete přečíst víc o sdílení obsahu s ostatními.
Lidé se také ptají, jak navyšit icloud? Jak přikoupit iCloud úložiště?
  1. Klepněte na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Spravovat úložiště
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo pokud máte již zakoupený nějaký tarif, tak Změnit tarif úložiště
  3. Vyberte si tarif, který Vám bude vyhovovat.
  4. Klepněte na Koupit.

A další otázka, jak udělat zalohu na icloud?

Pro manuální zálohu využívejte stabilní Wi-Fi připojení a mějte telefon alespoň na 50%. Při zálohování v restauracích, obchodních centrech aj. veřejných místech může záloha trvat déle kvůli vyššímu počtu připojených zařízení. Pokud je Vaše základní iCloud úložiště plné (pouze 5GB), nešetřete a navyšte si tarif na 50GB. Podle toho, co je ostatní v úložišti? „ostatní“ jsou prostě veškerá data, která nespadají do žádné kategorie, tj. nejedná se o videa, fotky apod. Nejsou v jedné složce, takže je nelze otevřít a podívat se na ně. Může se jednat například o data aplikací, jako jsou mapy navigací, pracovní soubory, soubory her atd.

Jak vycistit Xiaomi?

Co pro to musíte udělat? Vstupte do systémového nastavení, otevřete sekci Aplikace, zvolte požadovaný program, kterému chcete „ulevit“, přejděte do sekce Úložiště a klepněte na tlačítko Vymazat mezipaměť. Můžete se také zeptat, jak uvolnit místo v mac? Kliknutím na „System Junk“ odeberete soubory „Other“. Kliknutím na „Skenovat“ prohledáte nevyžádanou poštu v systému Mac. Po skenování kliknutím na „Zobrazit“ zobrazíte náhled souborů „Jiné“. Zaškrtněte soubory „Další“, které chcete smazat, a klikněte na „Vyčistit“.

Jak smazat dalsi Systemova data iPhone?

Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a otevřete sekci Safari. Zde sjeďte dolů a klepněte na Smazat historii a data stránek. Nakonec volbu potvrďte klepnutím na Smazat historii a data. Jak mít víc GB? Možností, jak získat více úložiště v mobilu, je více. K těm základním patří třeba smazání starých, již nepoužívaných, aplikací. Totéž platí o fotkách a videích, která lze přesunout na cloud nebo do externího úložiště.

Jak velkou paměť iPhone?

Vnitřní paměť přístroje bývá nejčastěji 64 a 128 GB. U Apple iPhonů se ale čím dál častěji setkáváme s pamět 256 a 512 GB, u notebooků Apple Mac pak dokonce 1 TB.

By Orsino

Jak vytvořit objekt pro 3D tisk? :: Jak smazat další systémová data?
Užitečné odkazy