Domovská stránka > C > Co Je Jiné V Uložišti Iphone?

Co je jiné v uložišti iPhone?

Kategorie Jiné je velká a rozmanitá: zahrnuje systémové soubory, mezipaměť (cache), hlasy Siri (pokud jste si stáhli další hlasy), log soubory, aktualizace a mnoho jiných souborů. Za nadrozměrnou kategorii Jiné může častokrát streamování hudby a videa.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak vymazat iphone jine?

Jak uvolnit místo v iOS zařízení mazáním souborů z kategorie „...

  1. Smazání dočasných souborů a cache Safari. Historii a další data webového prohlížeče lze smazat v Nastavení > Safari > Smazat historii a data stránek.
  2. Smazání data obchodu iTunes.
  3. Smazání dat aplikací.
Proč přejít z Androidu na iOS? 7 důvodů, proč přejít z Androidu na iPhone
  • Bezpečnost informací Společnosti pro zabezpečení informací se jednomyslně shodují, že zařízení Apple jsou bezpečnější než zařízení Android.
  • Ekosystém Apple.
  • Snadné použití
  • Získejte nejprve ty nejlepší aplikace.
  • Apple Pay.
  • Rodinné sdílení
  • iPhony uchovávají svou hodnotu.

A další otázka, proč iphone a ne android?

Rychlejší aktualizace a delší podpora

Dalším důvodem, proč uživatelé iPhonů nikdy nepřejdou na Android, je softwarová podpora. Zatímco u iOS není problém s jedním telefonem získat až sedmiletou softwarovou podporu, u Androidu je běžnou praxí 2 až 3 roky.
Kolik Čechů používá iPhone? Apple se dokonce během loňského podzimu dokázal dostat přes hranici 20 %, ale nyní je již řadu měsíců na úrovni okolo 19,80 % a za poslední rok má v průměru přesně 19,81 % všech přístupů na internet. Lze tedy říci, že iOS používá v ČR 19,81 % lidí, zatímco Android je na tom čtyřikrát lépe.

Co jsou to Systemova data?

Kmenová data přesahující daný projekt, která se ukládají do úložiště kmenových dat. Tato kmenová data lze měnit prostřednictvím funkce zpracování kmenových dat. Jak zmenšit velikost systému iPhone? Nyní se stačí podívat do Nastavení -> Obecné -> Úložiště: iPhone (iPad) a sjet úplně dolů, kde se nachází položka Systém. Ve většině případů se Systém rekalkuluje a sníží svou velikost o řádově jednotky až desítky gigabajtů.

Lidé se také ptají, co znamená jiné v úložišti?

Kategorie Jiné může sdružovat nejrůznější další kategorie – záleží na tom, co máte na iCloudu uloženo a jestli jste členy rodiny se sdílením úložiště. Obvykle se dvě největší kategorie zobrazují na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch pod svými skutečnými názvy a zbytek je seskupen pod Jiné. Jak zrychlit iPhone 11 pro? Existuje však možnost, pomocí které lze veškeré animace a efekty vypnout, čímž iPhonu ulevíte a zrychlíte načítání. Stačí přejít do Nastavení -> Zpřístupnění -> Pohyb, kde aktivujte Omezit pohyb, a poté také Preferovat prolínání.

Tak jak zrychlit iphone 11?

Vypnutí průhledných prvků

Dobrou zprávou je, že můžete průhlednost v rámci iOS deaktivovat, tudíž se namísto ní na pozadí zobrazí neprůhledná barva, čímž hardwaru můžete pomoci. Pro vypnutí průhlednosti přejděte do Nastavení → Zpřístupnění → Displej a velikost textu, kde zapněte možnost Snížení průhlednosti.

By Coltun

Jak nastavit oznameni? :: Jak bootovat BIOS?
Užitečné odkazy