Domovská stránka > J > Jak Vyhledat Text Na Stránce?

Jak vyhledat text na stránce?

Na webové stránce zobrazené na počítači můžete vyhledat určité slovo nebo slovní spojení.

  1. V Chromu. v počítači otevřete nějakou webovou stránku.
  2. Vpravo nahoře vyberte ikonu možností Najít.
  3. Vpravo nahoře zadejte vyhledávací dotaz.
  4. Stránku vyhledáte stisknutím klávesy Enter. Nalezené shody budou zvýrazněny žlutě.

Přečtěte si více

Jak hledat na stránce Macbook?

A jak tedy vyhledáme přímo na stránce ono slovo, aby se snadno zobrazilo? Stačí klepnout na kolonku URL adresy, ve které pomocí backspace vše vymažeme a napíšeme dané slovo. Kromě záložek či návrhů od Googlu je úplně dole možnost Hledat: „animoji“, na kterou klepneme a okamžitě vidíme, kde se slovo nachází. Může se také zeptat, jak vyhledavat na strance v safari? Poté, co se na stránku přesunete, tak ve spodním menu klepněte na tlačítko sdílení (čtvereček se šipkou). Nyní se ve spodní části obrazovky objeví menu, ve kterém sjeďte o kus níže. Poté lokalizujte a klepněte na možnost Hledat na stránce.

Jak hledat v PDF Mac?

Vše, co k tomu potřebujete udělat, je otevřít PDF dokument na Macu v nativní aplikaci Náhled, a poté v pravém horním rohu kliknout do textového pole pro hledání. Zde už stačí napsat frázi, kterou hledáte, a Náhled vám každý odpovídající záznam zobrazí jednoduchém rozhraní na pravé straně okna. Jak na iphonu hledat v textu? Hledání na webu

Zadejte do vyhledávacího pole hledaný výraz, frázi nebo URL. Klepněte na návrh hledání nebo klepnutím na tlačítko Otevřít na klávesnici spusťte přímo hledání textu, který jste zadali.

Můžete se také zeptat, jak najít slova?

Pro zobrazení lišty Najít stiskněte Ctrl+F. Podle toho, jak se hledají informace na internetu? Pod nápisem Google najdeš obdélník, kterému se říká vyhledávací řádek. Do něj napiš, co chceš hledat, a zmáčkni klávesu ENTER nebo klikni na tlačítko „Hledat Googlem“. Vyhledávač bude chvilku pracovat a potom ti zobrazí stránku se seznamem odkazů na ty webové stránky, na kterých se objevují tvá zadaná slova.

Jak hledat v textu IPAD?

Přejeďte od středu plochy nebo uzamčené obrazovky směrem dolů. Klepněte na vyhledávací pole a zadejte hledaný text. Jak hledat slova v PDF? Hledání a nahrazení textu v dokumentu PDF

  1. Vyberte možnost Upravit > Hledat (Ctrl/Command+F).
  2. Do textového pole v pruhu nástrojů Hledat napište text, který chcete vyhledat.
  3. Chcete-li nahradit text, tak kliknutím na možnost Nahradit za rozbalte pruh nástrojů, a poté zadejte text nahrazení do textového pole Nahradit za.

Také, jak na macu upravit pdf?

V aplikaci Náhled na Macu klikněte na tlačítko Zobrazit anotační nástroje (pokud se anotační nástroje nezobrazují). Pomocí nástrojů na nástrojovém panelu můžete k PDF přidat anotace (nebo můžete použít Touch Bar). Vyberte text, který chcete zkopírovat nebo smazat.

By Castor

Jak upravit PDF zdarma Mac? :: Jak povolit přístup k mikrofonu na Instagramu?
Užitečné odkazy