Domovská stránka > J > Jak Udělat Různá Záhlaví?

Jak udělat různá záhlaví?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.

Přečtěte si více

Jak formátovat záhlaví?

Na stavovém řádku klikněte na tlačítko Zobrazení rozložení stránky. Vyberte text záhlaví nebo zápatí, který chcete změnit. Na kartě Domů ve skupině Písmo nastavte možnosti formátování, které chcete použít pro záhlaví nebo zápatí. Až budete hotovi, klikněte na stavovém řádku na tlačítko Normální zobrazení. Podle toho, jak dát do záhlaví obrázek? Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí > Prázdné (nebo jednoduchá šablona). Poklikejte na [Zadejte text] v oblasti záhlaví nebo zápatí. Zvolte Obrázek a pak si vyberte obrázek z vašeho počítače. Klikněte na Zavřít záhlaví a zápatí nebo ho zavřete stisknutím klávesy Esc.

Jak zkopírovat Záhlaví?

Chcete-li zkopírovat stránku se záhlaví a zápatí stránky ze zdrojového dokumentu a poté ji vložit do nového dokumentu Word. Postupujte prosím následovně: 1. Otevřete zdrojový dokument, ze kterého stránku zkopírujete, a kliknutím zobrazte značky odstavců a symboly formátování Domů > Zobrazit / Skrýt . Může se také zeptat, kde je záhlaví? Záhlaví je text, který je umístěn v horní části stránky a je vizuálně oddělen od vlastního obsahu. Tento knižní prvek najdeme především v knihách, katalozích, bulletinech, časopisech, novinách a dalších vícestranných publikacích a periodikách.

Jak ukotvit záhlaví v Excelu?

Vyberte buňku pod řádky a napravo od sloupců, které mají zůstat při posouvání stále zobrazené. Vyberte Zobrazení > Ukotvit příčky > Ukotvit příčky. Jak ve Wordu rozdělit tabulku? Rozdělení tabulky

  1. Umístěte kurzor na řádek, který chcete použít jako první řádek druhé tabulky. V tabulce příkladu je na třetím řádku.
  2. Na kartě ROZLOŽENÍ klikněte ve skupině Sloučit na tlačítko Rozdělit tabulku. Tabulka se rozdělí na dvě tabulky.

Jak oddělit Záhlaví čarou?

Příkaz pro její vložení najdete v kartě »odstavec«, ve starších verzích Wordu pak v nabídce »Formát | Ohraničení a stínování« pod tlačítkem »Vodorovná čára«. A další otázka, jak změnit řádkování? Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte Možnosti řádkovánía potom v části Mezery zvolte požadované možnosti. Pokud chcete změnit mezery před nebo za vybranými odstavci, vyberte šipku vedle před nebo za a zadejte požadovanou velikost mezery. Vyberte Nastavit jako výchozí.

Tak jak vložit do záhlaví název kapitoly word?

Jak přidat název kapitoly do záhlaví nebo zápatí v dokumentu Word...

  1. (1.) Vyberte Odkazy a reference z Kategorie rozbalovací seznam;
  2. (2.) V Názvy polí seznamu, prosím vyberte StyleRef volba;
  3. (3.) A pak najděte a vyberte Okruh 1 který je váš styl kapitoly, který jste vytvořili z Název stylu seznam.

By Swec Bishard

Jak na záhlaví? :: Co to je záhlaví?
Užitečné odkazy