Domovská stránka > J > Jak Zamknout Zip Soubor?

Jak zamknout ZIP soubor?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

Přečtěte si více

Jak kopírovat ze souborů PDF?

Otevřete dokument PDF v aplikaci Reader. Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obraz. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat. Pokud jde o to, jak otevřít zaheslované pdf android? Obslužné programy PDF (Android)

Pokud používáte mobilní telefon nebo tablet robot, Doporučuji vám zvážit použití Obslužné programy PDF : Jedná se o bezplatnou aplikaci, která vám umožní odstranit heslo použité k ochraně souborů PDF před úpravou obsahu.

Jak nastavit heslo ve Wordu?

Ochrana dokumentu heslem

  1. Přejděte na Informace o > >Zamknout dokument > Zašifrovat heslem.
  2. Zadejte heslo a pak ho znovu zadejte, abyste ho potvrdili.
  3. Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.
Jak Kopírovat text z PDF do Wordu? Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obrázek. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat.

Jak rozdělit soubor PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit. A další otázka, jak vytisknout jen část stránky pdf? Tisk části stránky souboru PDF v aplikaci Acrobat nebo Reader

  1. Otevřete soubor PDF v aplikaci Adobe Reader nebo Adobe Acrobat.
  2. (Acrobat X / Reader X) Zvolte možnost Úpravy > Vytvořit snímek.
  3. Ohraničte pomocí rámečku oblast, kterou chcete vytisknout.
  4. Zvolte možnost Soubor > Tisknout.

Jak odemknout zamčené soubory?

Odemknutí zamčeného dokumentu

Pokud znáte heslo pro zrušení zámku dokumentu nebo jste ověřeným vlastníkem dokumentu, postupujte takto: Na kartě Revize klikněte ve skupině Zámek na Omezit úpravy. V podokně úloh Omezit formátování a úpravy klikněte na Odemknout.
A další otázka, jak vytisknout? Tisk pomocí standardní tiskárny

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Otevřete stránku, obrázek nebo soubor, který chcete vytisknout.
  3. Klikněte na Soubor. Tisk. Můžete také použít klávesovou zkratku: Windows a Linux: Ctrl + p.
  4. Zobrazí se okno, ve kterém vyberte cíl tisku a v případě potřeby změňte nastavení tisku.
  5. Klikněte na Tisk.

Podle toho, jak vytisknout pdf dokument?

Tisk PDF. Vyberte Soubor > Tisknout nebo klikněte na panelu nástrojů na ikonu . Vyberte tiskárnu a počet kopií, které chcete vytisknout. (Volitelné) Kliknutím na možnost Vlastnosti otevřete předvolby tiskárny.

By Quenna

Jak vložit jednu stránku na šířku? :: Jak trvalé odemknout PDF?
Užitečné odkazy