Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Zip Soubor?

Jak vytvořit ZIP soubor?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

Přečtěte si více

Jak poslat soubor do úschovny?

souboru

Posilej.czÚschovna
Komentáře k zásilceAnoNe
Poslat zásilku
Lidé se také ptají, jak poslat odkaz na soubor? Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Jak velký objem dat lze poslat emailem?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google. Jak poslat více souborů najednou? Přes Dropbox posílám často i jednotlivé fotky.

Zajímavá je na Dropboxu i funkce Request, se kterou můžete někomu poslat odkaz pomocí kterého snadno nahraje soubory do vašeho Dropboxu. Stejně můžete využít iCloud od Apple, Drive od Google, OneDrive od MS, Amazon Cloud apod.

Lidé se také ptají, jak velký soubor lze poslat přes whatsapp?

Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty. Jak poslat email v příloze? Přeposlání e-mailu v příloze

  1. Na počítači přejděte do Gmailu.
  2. Vyberte požadované e-maily.
  3. Klikněte na ikonu možností Přeposlat jako přílohu.
  4. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete zadat také do polí Kopie a Skrytá kopie.
  5. Přidejte předmět.
  6. Napište text zprávy.
  7. Dole klikněte na Odeslat.

Můžete se také zeptat, jak poslat soubor v pdf?

Rozesílání formulářů služby Acrobat Sign

  1. V pravém spodním rohu pravého panelu klikněte na položku Odeslat k podpisu.
  2. Klikněte na položku Připraveno k odeslání. Dokument je odeslán do služby Adobe Document Cloud.
  3. Zadejte e-mailové adresy osob, které mají dokument podepsat.
  4. Klikněte na Odeslat.
Jak poslat prezentaci emailem? Rozeslání prezentace e-mailem ostatním
  1. Vyberte Soubor > Sdílet > E-mail.
  2. Pod nadpisem E-mail klikněte na jednu z těchto možností: Kliknutím na Odeslat jako přílohu připojíte prezentaci k e-mailové zprávě. Kliknutím na Odeslat jako odkaz vytvoříte e-mail s odkazem na prezentaci.

Jak poslat soubor MP4?

Velké soubory se zásadně neposílají mailem, ale například přes leteckou poštu (160MB zdarma) nebo úschovnu (300MB zdarma, 2GB max). Komprimace MP4 souboru třeba ZIPem je zcela o ničem, smysl by mělo pouze rozdělení souboru na více dílů a odesílání na několikrát.

By Barabas

Jak poslat větší objem dat? :: Jak odeslat velke soubory?
Užitečné odkazy