Domovská stránka > J > Jak Se Otevírá Soubor Zip?

Jak se otevírá soubor ZIP?

Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Pokud chcete rozzipovat jeden soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete.

Přečtěte si více

A další otázka, jak zaheslovat zip na macu?

Pak si najděte složku, kterou chcete archivovat a zaheslovat, a přesuňte ji kurzorem do okna Terminálu. Za vloženým příkazem se následně vloží cesta k vaší složce. Následně stiskněte na klávesnici klávesu Enter. Dále je nutné, abyste do Terminálu vepsali heslo k archivu, které potvrďte stisknutím klávesy Enter. Jak extrahovat na Macbooku? Jak přesunout soubory nebo složky do ZIP na Macu

Máte na to několik způsobů. Můžete použít Ctrl+A pro výběr všech položek ve složce, podržet Shift a kliknout na první a poslední soubor nebo složku pro výběr, nebo držet klávesu Cmd a kliknout na ně jeden po druhém.

Jak komprimovat video na Macu?

Vyberte soubor nebo složku ve Finderu. Kliknutím pravým tlačítkem nebo kliknutím na soubor se stisknutou klávesou Control vyvoláte rozbalovací nabídku. Vyberte Komprimovat [název souboru]. Mac začne komprimovat vybraný soubor nebo složku. Kde stáhnout WinRAR? Souhrnné informace o WinRAR

  1. Licence. Omezená: Shareware – 40 dní
  2. Verze programu. 6.10 beta.
  3. Autor. RARSoft.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.rarlab.com.
  6. Velikost souboru. 3,57 MB.
  7. Operační systém. Windows 7,
  8. Jazyk. Čeština.

Jak si stáhnout WinRAR?

Jak stáhnout WinRAR pro Windows

  1. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT a přejděte na stránky RARLABS.
  2. Vyberte verzi (32bit nebo 64bit) a jazyk, který chcete nainstalovat.
Jak rozbalit RAR v IOS? Otevřete aplikaci Soubory a vyhledejte soubor ZIP, který chcete rozbalit. Klepněte na soubor ZIP. Vytvoří se složka obsahující rozbalené soubory. Chcete-li změnit název složky, stiskněte ji a podržte a pak klepněte na Přejmenovat.

Když to vezmeme v úvahu, jak zmenšit soubor na macu?

Vyberte příkaz Soubor > Exportovat. (Nevybírejte volbu Exportovat jako PDF.) Klikněte na místní nabídku Quartz filtr a vyberte volbu Zmenšit velikost souboru. Pokud jde o to, jak převést soubor rar do mp3? Než se dostaneme příliš daleko do převodu RAR, měli bychom si vyjasnit něco důležitého: nemůžete převést ze souboru RAR do nezipovaného formátu. Strávte mnoho času hledáním souborů RAR a uvidíte návrhy vyhledávání jako „Převaděč RAR na MP3“ nebo „Převaděč RAR na PDF“ žádný z nich ve skutečnosti neexistuje!

Jak stáhnout zazipovaný soubor?

Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo.

By Brook Pottichen

Jak naplánovat odeslání zprávy na WhatsApp? :: Jak otevírat soubory RAR?
Užitečné odkazy