Domovská stránka > J > Jak Trvalé Odemknout Pdf?

Jak trvalé odemknout PDF?

Jak mohu odstranit zabezpečení heslem z PDF souborů?

  1. Použijte okénko výběru souborů ve vrchní části stránky a vyberte PDF soubory, ze kterých chcete odstranit zabezpečení.
  2. Zadejte heslo, které bylo použito pro zašifrování PDF souboru.
  3. Odstraňte zabezpečení z PDF soubory stisknutím odpovídajícího tlačítka.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak se dostat do zaheslovaného pdf?

K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku. Jak na zabezpečené PDF? Přejděte na požadovaný PDF dokument a dvojitým kliknutím ho otevřete. Alternativně je také možné ho do okna prohlížeče přetáhnout pomocí metody »Drag&Drop«. Ve chvíli, kdy se dokument objeví v okně prohlížeče, klikněte vlevo na tlačítko »Přizpůsobení a ovládání Google Chrome« a v nabídce zvolte položku »Tisk…«.

Také, jak zaheslovat pdf online?

Ochrana souboru PDF heslem

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do příslušné oblasti. Zadejte heslo a pak ho potvrďte opětovným zadáním. Klikněte na Nastavit heslo. Přihlaste se a chráněný soubor PDF si stáhněte nebo jej sdílejte.
Jak Zaheslovat PDF zdarma? Zadarmo můžete zaheslovat pdf na www.pdfprotect.net (online služba, ale má i podobu aplikace). Buď do této služby nahrajete soubor z vašeho disku nebo z Google Drive či Dropboxu a pak už můžete přidat heslo. Případná volba Advanced vám umožní zvolit různé způsoby ochrany.

Jak dešifrovat PDF?

PDF Cracker je aplikace, která poslouží každému, který chce odstranit hesla ze zabezpečených PDF dokumentů. Po dešifrování PDF dokumentu můžete tento dokument upravovat nebo tisknout. Soubor lze otevřít v jakémkoli PDF prohlížeči. Podporovány jsou všechny verze programu Adobe Acrobat. Jak udělat z PDF Word? Převádějte soubory PDF do Wordu pomocí aplikace Acrobat

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Microsoft Word jako formát exportu, a pak zvolte možnost Dokument Word.
  4. Klikněte na položku Exportovat.

Jak vytisknout chráněné PDF?

Klepněte na soubor PDF, který chcete vytisknout s tím, že jej zvýrazníte a poté klepněte na [OK]. Otevře se dialogové okno [Vlastnosti přímého tisku PDF]. Do okna [Heslo pro PDF:] vpravo dole v dialogovém okně zadejte heslo pro soubor PDF, který chcete vytisknout, a poté klepněte na [OK]. je vytištěn. Proč mi nejde vytisknout PDF? Pokud se tisk nezdaří, zkontrolujte připojení k tiskárně podle následujícího postupu: Zkontrolujte, zda je kabel mezi tiskárnou a počítačem řádně zapojen. Pokud je tiskárna připojena k rozbočovači USB, odpojte kabel tiskárny od rozbočovače. Poté připojte kabel tiskárny přímo k portu USB v počítači.

Tak jak upravit text v pdf souboru?

Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů. Vyberte text, který chcete změnit. Na panelu Formát na pravé straně můžete vybrat písmo, velikost písma nebo jiné možnosti formátování.

By Zinnes Balitas

Jak zamknout ZIP soubor? :: Jak udělat z obrázku PNG?
Užitečné odkazy