Domovská stránka > J > Jak Poslat Zip Soubor Emailem?

Jak poslat ZIP soubor emailem?

Jak poslat souborové přílohy použitím Zip dokumentů.

Pravým tlačítkem klikněte na vybrané soubory a objeví se vybrat a táhnout nabídka. Vyberte Send to > komprimovanou (zipped) složku a její vlastnosti.

Přečtěte si více

Tak jak poslat e-mailem velký soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Tak jak se zazipuje soubor? Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Můžete se také zeptat, jak snizit velikost souboru?

Pokud chcete zkomprimovat všechny obrázky v dokumentu, vyberte na pásu karet možnost > Komprimovat obrázky (nebo Soubor >Zmenšit velikost souboru). na kartě Formát obrázku. Vyberte možnost v poli Kvalita obrázku. Jako první je uvedeno nejvyšší rozlišení a jako poslední je uvedené nejnižší rozlišení. Jak zmenšit PDF do emailu? Zmenšení velikosti PDF souboru zdarma a online

  1. Otevřeme web a zvolíme „Compress PDF“.
  2. Vybereme patřičné PDF soubory a klikneme opětovně na „Compress PDF“.
  3. Vybereme kvalitu.
  4. Poté opětovně vybereme „Compress PDF“ a máme hotovo.
  5. Klikneme na vzniklý odkaz a PDF soubor si stáhneme.

Jak poslat něco přes úschovnu?

Úschovna. K odeslání stačí vyplnit adresu odesílatele, zvolit jeden nebo více souborů, zadat e-maily příjemců a případně napsat krátkou zprávu. Adresáti budou po nahrání souborů vyzváni k vyzvednutí zásilky, ke kterému mohou použít buď přímý odkaz, nebo unikátní kód. Podle toho, jak poslat komprimovanou složku? Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP).

Jak poslat odkaz na soubor?

Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.
Podle toho, jak sdilet velke soubory? Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Jak velký soubor lze poslat přes úschovnu?

Zatímco přes internetové rozhraní je možné poslat soubory o maximální souhrnné velikosti 2 GB, aplikace Úschovna. cz pošle soubory o velikosti až 4 GB. Program si pamatuje adresy posledních příjemců a umí navázat na přerušené nahrávání souborů na server úschovny.

By Valli

Jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dat? :: Jak poslat mp4 soubor?
Užitečné odkazy