Domovská stránka > J > Jak Poslat Soubor V Zip?

Jak poslat soubor v ZIP?

Na soubor klepněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky zvolte možnost Odeslat, Komprimovaná složka (metoda ZIP). TIP: Soubor je ze serveru automaticky odstraněn po jeho stáhnutí příjemcem.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak zamknout archiv?

V Průzkuníkovi klikni na soubor pravým a z nabídky vyber Přidat do archívu, otevře se okno Jméno a parametry archívu. Pokud na kartě Obecné nic nezměníš, najdeš pak zapakovaný a zaheslovaný soubor ve stejné složce jako původní soubor. Pak si klikni na kartu Pokročilé a potom na tlačítko Nastavit heslo a zadáš heslo. Jak se dostat do Zaheslovane slozky? Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data).

Jak si zamknout soubor?

Vyberte Soubor > Informace. Vyberte pole Zamknout sešit a zvolte Šifrovat pomocí hesla. Zadejte heslo do pole Heslo a pak vyberte OK. Potvrďte heslo do pole Znovu zadat heslo a pak vyberte OK. V jaké aplikaci otevřít soubor RAR? Programy pro otevření souboru RAR

  • WinRAR. Pravděpodobně nejznámější a dost možná nejpoužívanější program pro otevírání RAR souborů.
  • 7-Zip File Manager. Další populární program pro archivaci souborů, který pracuje s příponou .
  • WinZIP.

Jak otevřít soubor v RAR?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener. Jak otevřít archiv? Rozbalení archivu v systému Windows

Klikneme na soubor ZIP pravým tlačítkem, připomínám, že jiné archivy systém Windows nezná. A z nabídky si vyberu EXTRAHOVAT VŠE. Pokud to udělám otevře se dialog, který se mě ptá, kam se má archiv rozbalit, nabízí nám původní cestu, kde se nachází archiv.

Co to znamená zkratka RAR?

Význam: RAR je souborový formát pro komprimaci dat. Je poměrně rychlý a umí rozdělovat výsledný archív do více souborů. Tento formát vyvinul ruský softwarový inženýr Eugene Roshal - RAR je vlastně zkratkou Roshal ARchive. Jak otevřít soubor RAR na Mac? Pro otevření souboru RAR nyní stačí, abyste na něj dvakrát kliknuli. Spustí se program The Unarchiver, kde už si jednoduše zvolíte, kam se má soubor extrahovat. Poté stačí kliknout na tlačítko Rozbalit. Při prvním extrahování je v některých případech ještě nutné tuto akci schválit v předvolbách systému.

Jak Zaheslovat ZIP Win 10?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

By Jaret

Jak zmenšit velikost souborů ZIP? :: Co je to extrahovat soubory?
Užitečné odkazy