Domovská stránka > J > Jak Stahovat Knihy Do Tabletu?

Jak stahovat knihy do tabletu?

Jak stáhnout knihu do tabletu je jednoduché, stačí využít některou z aplikací zdarma. Třeba aplikace Wattpad. nabízí velké množství knih a povídek zdarma. S touto aplikací se můžete zapojit do diskuze o knihách, komentovat svoje oblíbené knihy a další možnosti, které aplikace podporuje.

Přečtěte si více

Jak číst ebook?

Nejjednodušší cesta je přihlásit se v prohlížeči do účtu Google a navštívit Google Play Books. Můžete si také stáhnout zdarma aplikaci Knihy Google Play, která umožní číst e-knihy i mimo prohlížeč. Dobrá je i aplikace Bluefire Reader. Podle toho, jaký formát pro kindle? Stačí si vybrat knihu v jednom z podporovaných formátů Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC nativně, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP skrze konverzi. Kindle podporuje zobrazení českých znaků ve všech formátech knih.

Jak stáhnout pdf do Kindle?

připojte čtečku kabelem k vašemu počítači. připojená čtečka se ve vašem počítači zobrazí jako nový externí disk. Když jej otevřete, najdete na něm mimo jiné adresář s názvem Documents. překopírujte do tohoto adresáře stažený soubor. Co je to ePub? EPUB je formát souboru s otevřeným standardem určený pro digitální knihy vyvinutý organizací International Digital Publishing Forum (IDPF).

Jak koupit elektronickou knihu?

Amazon Kindle

  1. Stáhněte si zakoupenou knihu a uložte ji do svého počítače.
  2. Připojte čtečku kabelem k počítači.
  3. Vaše čtečka se v počítači zobrazí jako nový disk ve kterém najděte adresář s názvem Documents.
  4. Překopírujte do tohoto adresáře soubor s Vaší e-knihou.
  5. Odpojte čtečku od PC. E-kniha se zobrazí v knihovně Vaší čtečky.
Kde číst e knihy? Wooky – česká obdoba Amazon Kindle čtečky. Dostupná pro operační systém iOS a Android, lze číst zakoupené e-knihy i e-magazíny. Ereading – také česká obdoba Amazon Kindle, nabízí čtení na chytrých mobilech a tabletech. Adobe Reader – pro tablety a chytré mobily je zajisté dostupný prohlížeč PDF dokumentů.

Kolik stojí e-knihy?

Prodejní cena e-knihy je 139 korun.

Z toho tvoří 21 procent DPH, to je 24 korun. "Česká legislativa nepovažuje e-knihu za knihu, a proto ji daní v základní sazbě," vysvětluje nakladatelka.
Kde najít audio knihy zdarma? Kde stáhnout audioknihy zdarma?

  • YouTube.
  • Český rozhlas.
  • Zvukové knihy.
  • Městská knihovna v Praze.
  • Google Play.
  • iTunes.
  • Spotify.
  • Audioteka.com – audioknihy na zkoušku.

Jak se přihlásit na Kindle?

Co obnáší registrace Kindle

Popř. lze kdykoliv realizovat přes Menu – > Settings -> Registration. Pro registraci přes čtečku stačí zadat jméno, email a zvolit heslo.

By Jollenta Kwiecinski

Jak se stahuje z torrentů? :: Kde se dají stáhnout zdarma knihy?
Užitečné odkazy