Domovská stránka > J > Jak Se Stahuje Z Torrentů?

Jak se stahuje z torrentů?

Jednoduše zadáte do Googlu název toho, co chcete stahovat a před to přidáte "filetype:torrent" (bez uvozovek). Většinou se hned jedním z prvních odkazů dostanete k požadovanému torrentu, který pak stačí stáhnout a otevřít.

Přečtěte si více

Co se stalo s Cztorrentem?

CZ Torrent nefunguje 2021, 2022

V době, kdy byl CZ Torrent zrušen se vyrojilo vícero zpráv a spekulací, proč se tak stalo. Na webu ČT24 se objevila zpráva, že se Česká policie zapojila do mezinárodní operace proti organizované skupině, která nezákonnou distribucí filmů způsobila škodu přes 224 milionů korun.
Co místo Cztorrent? 1337x – Obrovská knihovna torrentů a jednoduché rozhraní, ale najdete tam pár falešných odkazů. YTS – Nejlepší torrentová stránka s filmy ve vysoké kvalitě a malými soubory, ale obsahuje hodně reklam. Torrentz2 – Vyhledávač torrentů skvělý na hudbu, ale obsahuje falešné odkazy.

Jak stahovat torrenty 2021?

Stručný návod:Jak stahovat bezpečně torrenty z Česka

  1. Stáhněte si VPN. Doporučuji ExpressVPN pro naprostou anonymitu a pokročilé zabezpečení..
  2. Připojte se k serveru. Všechny servery ExpressVPN podporují P2P a jsou bezpečné.
  3. Přejděte na svůj oblíbený web s torrenty a začněte stahovat!
Co se stalo s CZ Trackerem? Cz Torrent, přesněji tracker.cztorrent.net, byla největší torrent služba dostupná v Česku. Její činnost byla zřejmě ukončena pro šíření nelegálního obsahu napříč uživateli. Autoři Cz Torrent se k situaci okolo vypnutí serveru zatím nevyjádřili.

Proč nejde Cztorrent 2021?

"Podle výsledků internetových vyhledávačů a samotné internetové adresy Cz Torrentu je jasné, že populární česká torrentová služba skutečně zanikla. Uvidíme, zda se na české scéně v budoucnu nechytne něco nového". Prý byl web prodán a nový majitel zdá se web znovu nespustil. Kam na torrenty? Nejlepších torrentových webů pro rychlé a spolehlivé stahování

  1. The Pirate Bay (TPB) – absolutní král torrentů
  2. RARBG – Získejte vždy vysoce kvalitní a ověřené torrenty.
  3. 1337x – Spolehlivý web s rozsáhlou knihovnou torrentů
  4. LimeTorrents – Miliony torrentů ve všech kategoriích.
  5. TorrentDownloads – Obsah, který jinde nenajdete.

Také, co je s torrenty?

Torrenty jsou soubory o velikosti několika kilobajtů schovávající v sobě informace vedoucí ke stažení konkrétních dat. Ta mohou obsahovat filmy, hudbu, dokumenty či další soubory. Abyste kýžený obsah, na který torrent odkazuje, stáhli, potřebujete torrentový stahovač. Co je to uTorrent? μTorrent (nebo také uTorrent, mTorrent) je freewarový klient P2P pro síť BitTorrent napsaný v jazyce C++. Byl navržen pro co nejmenší hardwarové nároky počítače a přitom zachování pokročilých funkcích, jež jsou i u ostatních klientů sítě BitTorrent, jako například Azureus aj.

Když to vezmeme v úvahu, kde stahovat filmy 2021?

Ulož to je tu přímo pro vás. Uložto je naprosto otevřená služba ke sdílení, ukládání i stahování souborů a najdete tam desítky tisíc filmů, seriálů, her, mp3 hudby nebo e-knih. To všechno úplně zadarmo a nemusíte se ani registrovat. Prostě si najdete soubor, který si chcete stáhnout, a stahujete.

By Aleras

Jak stahovat z Voyo zdarma? :: Jak stahovat knihy do tabletu?
Užitečné odkazy